Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A Harley-Davidson Budapest cégvezetője jótékony futáson vesz részt

- 2014.04.01.

Dobai Dániel, a Harley-Davidson Budapest cégvezetője jótékony céllal áll rajthoz az április 13-i 30. Bécs Maratonon, a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként. Az adománygyűjtési célja 300 000 Forint.

Kérlek, segíts Te is az elérésében. Fogadj örökbe egy kilométert a futásából!

thumb_hu_741_big.jpg
"Csodás dolog élni, új dolgokat kipróbálni az életben, és megtapasztalni azt, hogy mennyire értékes és klassz ember vagy! A Bátor Táborban a gyerekek számtalan olyan élményt élnek át, mely megerősti önbizalmukat, visszaadja az életkedvüket, amit a hosszú kórházban töltött időszak alatt elvesztettek. Teremtsük meg együtt a lehetőséget, hogy minél több gyermek eljuthasson a táborba!


Tavaly ősszel váltóban futottam a Spar maratonon. Hatalamas élmény volt a Bátor Táborért teljesíteni ezt a távot! Idén tavasszal egy maratonra vállalkoztam, mert erőt ad, hogy van miért futnom. Hiszem, hogy a Bátor Tábor egyedülálló értékeket képvisel az országban. Futásommal szeretném felhívni a figyelmet, hogy nem mehetünk el egymás mellett.

Itthon hatalmas erőt adtak a szurkolók, az, ahogy bíztattak! A maratont tavasszal Bécsben futom, ahol más lesz a helyzet. Segíts te is, és támogass, hogy sikerüljön!
Egy üzenet, egy közös futás vagy a bíztató szavak ugyanolyan jól esnek, mint az anyagi támogatás. Nem az a lényeg, hogy mit adsz, a lényeg, hogy adj és tegyél valamit másokért!

Én növeltem a távot, idén még nagyobbat vállalok, hogy érezzem a saját határaimat, és át is tudjak lépni rajtuk. Tegyél meg te is mindent azért, hogy a Bátor Tábor minél tovább fogadhassa azokat a gyerekeket, akiknek a gyógyulás alatt máshol nincs lehetőségük ilyen élményekben részt venni"

Amennyiben érdekel a felkészülés folyamata, valamint további információkra vágysz a versenyről:


https://www.facebook.com/harleybudapestrun


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...