Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


8. Nemzetközi Női Motoros Nap

- 2014.05.03.

Szombaton nyolcadik alkalommal motoroznak a motoros nők világszerte a 8. Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából. Ettől az évtől a Nemzetközi Női Motoros Nap május első pénteki napjáról szombatra változott. Az esemény kitalálójának nyilván nyomós indokai voltak, hogy hét év után egy ekkora változást vezessen be. Ez a változás természetesen a budapesti programokra is hatással van, amit idén még a május 1-i hosszú hétvége is befolyásol. 

noi_motoros_nap_cikkep.jpg 

A Csajokamotoron.hu ennek ellenére a korábbi évekhez hasonlóan idén is két programmal várja a motorozó nőket ezen a napon Budapest környékén: 

1. Délelőtt az ORFK RSZKK kiképző központjában a RILI motoros rendőroktatói tartanak ingyenes vezetéstechnikai tréninget kizárólag motoros nőknek Nagytétényben. Eközben Péter Anna, az Origo gasztrobloggere - ducatis motoros csaj - főz nekünk vörösboros marhapörköltet bográcsban. A pörkölt körülbelül délután 14:00 órára készül el. Épp időben, hogy a tréningben elfáradt és megéhezett lányok-asszonyok csillapítsák éhségüket. 

2. Délután 16:00 órától közös, csajos motorozás vár ránk a Velencei tóhoz. Az indulás ugyanonnan, a nagytétényi lőtérről lesz. A vonulást az ORFK motoros rendőrei biztosítják. A vonulás során a KRESZ szabályait betartva, egy sávban, kettes menetoszlopban motorozunk majd. A résztvevők biztonsága érdekében mindenkit megkérek, hogy a motorozás alatt az induláskor elfoglalt helyét ne változtassa, ne előzgessen, mert azzal balesetet okozhat.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...