Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Motorozás halláskárosodás nélkül

- 2014.06.06.

Sehol sem érezhetjük szabadabbnak magunkat, mint egy motoron vagy egy kabrióban ülve. Nem hiába vannak tele az utak motorosokkal.

Az autópályán való motorozás azonban nagy zajjal jár. Kilométereken keresztül hallgathatjuk azt a bosszantó sípolást, amely nem akar abbamaradni. A tapasztalt motorosok tudják, hogy fontos a megfelelő hallásvédelem a motoron. Ahogy a sebesség eléri a 100km/h-t a sisakban hallható szélzaj gyorsan 94dB-re emelkedik, mely egy 15 perces úton máris károkat okoz a fülnek.

alpine_motosafe_with_picture_750x500.jpg

Egy jó füldugó nem csak megakadályozza a halláskárosodást, hanem lehetővé teszi, hogy tudjunk egész úton koncentrálni és ne fáradjunk el olyan könnyen vezetés közben. A hallásvédelmi eszközök használata a forgalomban még mindig elég vitatott dolog.

A halláskárosodás megakadályozása

A motorosoknak és a kabrio szerelmeseinek jó választás lehet a MotoSafe füldugó, mely kényelmes, és kirekeszti a káros szélzajt. Egy tapasztalt motoros csakis a legjobbat akarja, ezzel a füldugóval pedig hallani fogja a forgalom zajait, miközben a szélzajt kizárja.

new_alpine_motosafe_packshot_logo_750x500.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...