Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Háborús hippi

- 2014.07.10.

A motort Warhippy-nek, vagyis háborús hippinek keresztelték, ami legalább akkora oximoron, mint a Békehadtest. A név tehát kissé zavaros, de a motor stílusa már kevésbé. És mielőtt arra gondolsz, hogy a szín kicsapja a ratyiság-mérőt, nézz meg egy durva gyilkolászós motoros ponyvát a 60-as évekből! Két trip és három utca után még akkor is ilyen szín jött ki a szórópisztolyból, ha matt feketét töltöttek bele.

A motort Hollandia legismertebb műhelye az L&L Choppers készítette, és tökéletesen beleillik az általuk képviselt irányvonalba, amit elmondásuk alapján egyrészről a svéd stílus másfelől pedig az 1969 és 1973 közötti „B” kategóriás biker moovie-k határoznak meg. Ennél az építésnél főleg az utóbbi dominál, vagyis tökéletesen megállná a helyét a Satan’s Sadists (A Sátán szadistái) vagy a Werewolves on Wheels (Vérfarkasok motoron) c. nagysikerű „műalkotásokban”.

Az L&L Choppers egy korábbi munkáját már bemutattuk magazinunkban. Vintage Sportster néven futott, és a műhely legifjabb tagja, Paul építette 17 évestől 21 éves koráig. Úgy látszik, a Panhead szelepfedél és a Sportster blokk kombinációja valamiféle perverzió, mert itt is visszaköszön a fejre állított fazék a hengerfejen....

 

A CIKK TOVÁBBI RÉSZE A WILD MAGAZIN 224-ES SZÁMÁBAN OLVASHATÓ, MELY MÉG KAPHATÓ AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL. 

 

img_2856.jpg 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...