Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Amit mindig meg akartál kérdezni – 4. rész

- 2014.08.18.

Ezúttal megtudhatjuk, hogy vajon milyen motort vennének saját maguknak a legnevesebb tervezők és motorépítők, ha találnának a vasútállomáson egy bőrönd pénz. 

A válaszadók: Miguel Galuzzi a Piaggio csoport vezető formatervezője, a Ducati Monster és a Moto Guzzi V7 megalkotója. Ola Stenegärd a BMW-től, Diego Sgorbati a Ducati termékigazgatója, aki a kiegészítőkért és alkatrészekért felelős. A motorépítők között pedig ott van Roland Sands, aki az egyik legnagyobb név a custom iparban. Pedro García és Efraon Triana a Café Racer Dreams-től, és John Ryland a Classified Moto-tól.

the_panel_625x416.jpg 

Tegyük fel, hogy lenne 25.000 dollárotok, ami lassan lyukat égetne a zsebeteken. Kivel építtetnétek magatoknak motort?

Stenegärd: Na ne már! Amióta magamnak építem a motorjaimat, mindig egy új AWI hegesztőre és egy új esztergára vágytam. Vagy vennék inkább egy Eckold KF lemezmegmunkáló pneumatikus kalapácsot. Esetleg azt tenném amit éppen teszek is, az egyik legnevesebb motorépítőhöz fordulnék, Roland Sandshez. Ő az, aki nemcsak megépíti a motort hanem megbizonyosodik arról is, hogy elég gyorsan tudsz-e vele menni.   

krv5tracker1.jpg 

Sands: A Harris Performance-et választanám Angliából. Szükségem van egy jó pályamotorra és tőlük 25.000-ért már kaphatsz igazán jó MOTO2 gépet.  

web_harris_moto2_gawler5462_590x330.jpg 

Ryland: Annyi jó cuccot lehet manapság kapni, praktikusat meg hasznavehetetlent is. Minden bizonnyal az El Solitario-t választanám, vagy a DP Customs-ot. Az összes építésük tetszik és mindegyiknek megvan a maga hangulata, ami különbözőképpen jön át. Inkább olyanra költeném a pénzt, ami mosolyt csal az arcomra, semmint olyanra, ami technikailag képeszt el.    

img_7582elsolitariomc.jpg 

Galluzzi: Utalhatjátok a pénzt, Shinya Kimura az én emberem! Egy Guzzi 850 blokk, hozzá egy Tonti váz utána pedig…hagyjuk kibontakozni az embert!

3200157023_2d74770f91.jpg 

Café Racer Dreams: Tetszik ahogyan a Wrenchmonkees-nál dolgoznak, és néhány Deus Ex Machina építés is igazán bejön.

img_2416.jpg 

Sgorbati: Leginkább elmennék egy hónap szabadságra, aztán a maradék 5000 dollárból megépíteném a saját motorom. A donor már egyébként is a garázsomban áll. Ha pedig nem kapnék ennyi szabadságot, akkor elmennék Spanyolországba a Radical Ducati-hoz, hogy újra munkába álljanak végre.    

metralla_03.jpg 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...