Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Baggster - Szlovákiából

- 2014.09.09.

Múlt havi számunkban szintén egy Buell volt terítéken, az persze homlokegyenest más irányvonalat képviselt. Kollar Brano talán a valaha látott legkecsesebb baggert építette meg. Tulajdonképpen ha levennénk a fejidomot és a két dobozt, egy modern nyújtott choppert kapnánk, azonban mégis ez a két elem a legmeghatározóbb az összkép szempontjából.

Különösen jól mutat a csupasz hátsó kerék a két doboz között. Erre még nem láthattunk példát a baggerek közt, ahol eddig leginkább a „gumiszerelők álma” típusú földig érő elnyújtott sárvédők voltak divatban. Igen, azok amiket KCR-es daruskocsi kísér, hogy defekt esetén fellógatva a motort lefelé kivehető legyen a kerék. 

"Minél több  munkát szerettem volna saját magam elvégezni, és ez sikerült is. A munkálatok 95%-a az én műhelyemben folyt, csak nagyon kevés esetben vettem igénybe külső cégek segítségét. 2013 decemberének közepén kezdtem neki és 11 hét alatt sikerült befejeznem. Ez persze csak úgy valósulhatott meg, hogy ezalatt egyetlen szabadnapom sem volt és 12-15 órát töltöttem munkával a műhelyben." - mondta el Brano... 

A teljes cikk a Wild Magazin nemrég megjelent 226-os számában olvasható 

img_6575.jpg

img_6587.jpg

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...