Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Harley-Davidson Szezonzáró

- 2014.10.27.

A magyar Harley-közösséget nem csupán a közös hobbi, szenvedély, a motorozás és a márka iránti elkötelezettség tartja össze, hanem tagjainak hasonló világnézete, értékrendje is.

harley_szezonzaro_002.jpg

 

A Harley-tulajdonosok és a márkát szerető emberek csoportja egy nagy baráti társasággá nőtte ki magát az évek folyamán. A közös motoros túrák és rendezvények mellett számos alkalommal álltak ki és segítettek a jó cél érdekében. Összetartásuk és segítőkészségük példaként állítható bármely másik civil közösség, vagy a társadalom elé.

img_9818.jpg


Szép számmal gyűltek össze a Harley-rajongók, családtagjaikkal, valamint barátaikkal a hétvégén tartott Harley-Davidson Budapest Szezonzáró rendezvényén. A Bázis a nyüzsgő tömegnek köszönhetően élettel telt meg, a csillogó gépekkel teli Szalonban, a szervizben és az udvaron is igazi Harley-s hangulat uralkodott. Az esemény legvonzóbb programja, az erőszakmentesség világnapja alkalmából szervezett motoros felvonulás volt, amelyen közel száz motoros és szebbnél szebb járgánya vett részt. A Harleysok az erőszakmentességre, a toleranciára, a sokszínűség tiszteletére kívánták felhívni a figyelmet a motoros demonstrációval. A Dobai Attila vezette menet a Hősök tere megkerülése után tért vissza a Harley Bázisra, ahol finom, igazi motorosnak való ebéd várt mindenkit.

img_9610.jpg


Változatos és izgalmas programokkal készültek a szervezők a Szezonzáró fesztiválra. Elsőként Baricz Gergő ACID/DC zenekara lépett színpadra és csapott a húrok közé. Egymás után csendültek fel a kiválóan előadott, nagy AC/DC slágerek, amelyek megalapozták a remek hangulatot. A banda az idei, alsóörsi Open Road Fesztiválon debütált a nagyközönség előtt, így különleges kötődése van a Harley-Davidson-hoz. Azóta több fesztiválon és rendezvényen léptek már fel és népes rajongótábort gyűjtöttek maguk köré.
Látványos kaszkadőr bemutatót tartott Erdei Balázs a délután folyamán. A vakmerő és veszélyes mutatványoknak köszönhetően nemcsak a hangulat fokozódott, de az adrenalin-szint is megnőtt mindenkiben. A közönség lelkes tapssal jutalmazta a motorral, majd quaddal bemutatott show-műsor minden elemét. Az éles, hirtelen manőverek, egy- és kétkerékre állás mellett nem maradhatott el a népszerű gumifüstölés sem, amely az egész nézősereget biztosan „tartósította” a következő szezonig.

img_9846.jpg


A programok sorát gazdagította az Auróra fellépése is. A zenekar töretlen lendülettel és monumentális energiával, ez úttal akusztikus hangszerelésben adta elő a népszerű punk/rock slágereit. A Harley-Davidson márkához való kötődés itt is érezhető volt, hiszen a banda gitárosa, Goreczki „KisBé” Szabolcs maga is büszke Harley-tulajdonos.

img_9383.jpg


A rendezvény méltó zárása volt a 2014-es szezonnak, hiszen az idei évben is rengeteg élménnyel gazdagodtak azok, akik részt vettek a Harley-Davidson Budapest által szervezett túrákon, illetve a Fesztiválon. Többen már a jövő évi rendezvényekre készültek, nézegették és fotózkodtak az újonnan érkezett 2015-ös modellekkel. A legnépszerűbb, az újdonságnak számító Street 750 volt, amely egy igazi, elsősorban a fiataloknak szánt, városi motor. Bár a hivatalos Szezonzáró lezajlott a hétvégén, a Harleysok remélik, hogy az időjárás kegyes lesz hozzájuk és idén még sok motorozásra alkalmas nap áll előttük.

img_9791.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...