Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A Bienville Legacy Projekt

- 2014.11.07.

JT Nesbitt leginkább a Confederate-ben végzett munkája miatt ismert, ő tervezte ugyanis a Wraith és a G2 Hellcat modelleket. Aztán jött az özönvíz, a Confederate elköltözött New Orleans-ból Nesbitt pedig külön folytatta Bienville Studios néven.

Ha külön-külön nézzük az elemeket mindegyik egy mestermű, de valahogy nem áll össze a kép, túl sok stílus keveredik. Engem leginkább a South Parkban lévő medvedisznóemberre emlékeztet, amiben mindenből van egy kevés. Azt azonban mindenképp el kell ismerni, hogy elképesztő tervezőmunka, és hihetetlen minőségű kivitelezés van a projekt mögött. Elég csak megnézni a fotókat a motor készítéséről, és mindjárt kiderül minden : http://commission.admci.org/photo-gallery/    

bienville_legacy1.jpg 

A megoldások nem hétköznapiak: A szénszálas parallel első villa és a lengővilla ugyanabban a negatív formában lett elkészítve. Az egyedi gyártású kipufogó, a hátsó lengővilla rugózása, vagy az első sárvédő tartó pedig önmagukban iparművészeti alkotások. A hűtő bekerült a blokk alá, így szinte alig észrevehető a nem kis méretű darab. Kell is a hűtés a Motus V4-es blokkja hamarosan turbóval is fel lesz szerelve aminek köszönhetően 300 lóerő körüli teljesítményre lesz képes. A nyereg tervezésénél egy lovas nyereg szolgált mintául. A motorüléseket csak pár évtizede fejlesztik, de a lovas nyergek készítői már több ezer éve a legkényelmesebb formát keresik.  

bienville_legacy2.jpg

bienville_legacy3.jpg          bienville_legacy6.jpg

bienville_legacy4.jpg   bienville_legacy9.jpg

girder_blades_on_chassis_alignment_tool1.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...