Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Deus Ex Machina

- 2014.11.11.

Ha még nem dobtad ki a televíziódat és Charley Boorman motoros utazása kerül a képernyőre, akkor biztos vagyok benne, hogy láttad már a DEUS logóját. Nem ő a DEUS reklámarca, és biztos van más pólója is, de azt az egyet igen nagy lelkesedéssel hordja. 

Mivel múlt héten volt az EICMA, így az olasz kultúra oltárán áldozva a Bikeexif csapata Milánóban járt, ahol felkereste a híres ausztrál motorépítő műhely olasz kirendeltségét. A műintézmény Isola-ban található, ami Milánó motoros negyede. A kérdésekre Filippo Bassoli, az egyik alapító válaszol.

deus_milano_filippo_bassoli_2_625x416.jpg 

Mióta működik a Deus milánói műhelye? A „megszállottság templomát” 2013 március 15.-én nyitottuk. Pontosan emlékszem a dátumra, mert ez a születésnapom is.

Szándékosan választottátok az Isola városrészt?  

Igen, mi nagyon szeretjük a jó szomszédságot. Nyolc hónapot töltöttünk a kereséssel, és több mint egy tucat helyen jártunk mire ezt kiválasztottuk. Nem is volt kérdés, rögtön beleszerettünk. Ez nem csak műhely, hanem vendéglátóhely, ruházati bolt, és közösségi eseményeknek is otthont adó hely. 

Kikkel dolgozol együtt?

Egy csapat barát és ismerős segít, természetesen mindenkinek van valamilyen tapasztalata a motorkerékpár iparból. És ahogyan az alkalmazottaink, úgy mi is teli vagyunk szenvedéllyel a munkánk iránt. Ez az első számú követelmény, ha valaki itt szeretne dolgozni, és nekünk nagyszerű csapatunk van.  

untitled_3.jpg 

Mivel foglalkoztál korábban? 

A Blogo.it honlap szerkesztői hálózatán belül az Autoblog.it és Motoblog.it honlapokat csináltam. Havonta több millió látogatóval ez a két lap volt a legmagasabb nézettségű oldal Európában ebben a kategóriában.

Hogyan jellemeznéd az ügyfeleket?

Változatos és irányzatindító emberekkel állunk kapcsolatban. Férfiak. nők, fiatalok, idősek, mindenféle osztályból. Csak vess egy pillantást a nagy asztalra a kávézóban, és rögtön láthatod nálunk tényleg mindenféle ember megfordul. Egyetemi tanuló, üzletember, tetovált motoros, vagy a helyiek a gyerekeikkel.    

Mivel motorozol mostanában? 

Igazából egyszerűbb felsorolni azt, amivel épp nem. Egy csomó járművem van és mindet nagyon szeretem de az off-road motorok mindig közel álltak hozzám. Most épp egy BMW R80/7-est építettem át, ami egy német rendőrmotor volt előző életében….Derrick-nek hívom.

Forrás: Bikeexif         

194632781_0affd824_13d3_4b44_a3f2_666d9fbc5195.jpg

deus_cafe_milano.jpg        

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...