Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Megjelent az új Rockstar magazin!

- 2015.02.13.

Ismét eltelt két hét, itt az új Rockstar 32 oldalon a főváros legfontosabb könnyűzenei eseményeivel és a szokásos plusz tartalmakkal.

b1_1_.jpg

Címlapon Budapest egyik legnagyobb múltú vendéglátóipari helyszíne, a tavalyi év óta Selfie Grill & Bar néven üzemelő étterem, amely sokarcú zsánerével és eleganciájával gazdagítja a Rákóczi út „boxutcájáról” és a Gyulai Pál utcáról is nyíló sarokhelység legendáját.

A VII. évfolyam 3. számában interjút olvashattok José Curával, a „negyedik tenorral”, aki először lép színpadra könnyűzenei koncerttel hazánkban. Az argentin sztártenor ugyanis február21-én ismert popszámokat, musicalrészleteket, világslágereket ad elő Mahó Andreával (és nagyzenekari kísérettel) a Papp László Sportarénában. A Barba Negra Music Club, a Dürer Kert és még számos pesti klub kiemelt programjai mellett többek közt bemutatjuk az olasz Rolling Stone zsurnalisztájának, Michele Priminek új könyvét, amely 63 zenei ikon vitatott halálesetét járja körül, Valentin-napra pedig Jojo Moyes, a jelenkor egyik legnépszerűbb, legismertebb angol romantikus bestsellerírójának új regényét ajánljuk.

Február 10-től tehát Budapest-szerte 650 ponton, de ha a 27000 példányból egy se jutna neked, lapozz bele online: www.rockstar.hu!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...