Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Wiccának már elkezdődött az Ázsia Bajnokság!

- 2015.03.09.

Van, aki még csak azon gondolkozik, az idén milyen motorral fog körözgetni, de néhány szerencsés már a bajnokság közepén húzza a gázt.

nevtelen2.jpg

Kiss Viktória, a H-Moto Team versenyzője a Losail Ázsia Bajnokság előző fordulóin is jól szerepelt, és ezen a hétvégén is a dobogó a cél, ami akár a bajnokság végeredményét is eldöntheti.

Az idei év jól kezdődött a fiatal motorosnak. A január 18-án megrendezett két futamon pole pozícióból egy első és egy második helyet csípett el, és tetemes előnnyel vezeti a bajnokságot. A versenynapon a 600-as és SBK kategória együtt indult, így Viki olyan nevekkel lép pályára, mint Anthony West, Julian Simon vagy Alex Cudlin. Az időmérő eredménye biztató, hiszen Wicca a 2. helyet szerezte meg a kategóriájában.

Az első verseny holnap 19:35-kor (itthoni idő szerint 17:35), míg a második verseny 22:20-kor (itthoni idő szerint 20:20) kezdődik.

nevtelen.jpg

Kis Viktória

„Nagyon vártam már ezt a hétvégét, mint kisgyerek a karácsonyt! Még csak március eleje van, de a katari 600-as bajnokság utolsó fordulója. A motor ugyanaz, remélem, ezúttal nem lesz különösebb probléma a váltóval, mint legutóbb. Két versennyel a finálé előtt 160 ponttal vezetem a bajnokságot, a másodiknak 124 pontja van. Természetesen nem veszem biztosnak az első helyet, balgaság is volna egy technikai sportban, de minden tőlem telhetőt megteszek a legjobb eredményekért, minden centin küzdeni fogok azokért a Himnuszokért! Ezúttal éjszakai futamokat rendeznek, de örülök neki, szeretek lámpafénynél motorozni, új kihívások elé állítja az embert. Külön öröm, hogy újra a mezőnyben tudhatjuk a szlovén lányt, akivel pár futammal ezelőtt 0,010-es különbséggel értünk célba; plusz csatlakozott kis csapatunkhoz két kolumbiai versenyző, szóval végre igazán izgalmas versenyek elé nézünk!”

(forrás: Superbike)

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...