Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Reflektorfényben Assen

- 2015.04.20.

Assenben folytatódnak a hétvégén a Superbike világbajnokság küzdelmei. A European Junior Cupban Kis Viktóriáért, hazánk egyik legsikeresebb női motorversenyzőjéért szoríthatunk.

wicca.jpg

Viktória számára ugyan pechesen zárult az aragóni szezonkezdet, de biztosak vagyunk abban, hogy az asseni hétvégén nyújtott eredményeivel feledteti velünk azt a versenyt. „Spanyolország után az asseni pálya nem fogadott minket túl kegyes időjárással. Elég szeszélyes, cidri idő volt. Csütörtök délután lehetőségünk volt egy EJC-s csoportos pályabejárásra Kyle Smith vezetésével. Sok hasznos tippet kaptunk, de a legtöbbször elhangzott szószerkezet a „full gas”, azaz a „teli gáz” volt. Bizonyára gyors pálya, de a mezőny kb. 90%-a már jól tudja, ismerős terep ez nekik, nem úgy, mint nekem. A mai napon lesz egy 20 perces szabadedzésünk és egy 20 perces időmérőnk, ami alatt megválthatjuk a világot! Az Alföld szülötteként a sík terepet elnézve szerintem ez a pálya jobban fog feküdni nekem, mint Aragón. Bízzunk a legjobbakban!” – mesélte mosolyogva Wicca.

wicca2.jpg

A H-MOTO Team katalán pilótája, Aleix Aulestia is húzza majd Assenben. „Nagyon boldog vagyok, hogy én is itt lehetek Assenben. Bízom benne, hogy sikerült összeszoknunk a motorommal, és sokkal jobban megy majd minden, mint Aragónban. Bár ma reggel volt egy kis balesetem, de ez nem befolyásol abban, hogy sikeresen fejezzem be ezt a hétvégét.” – mondta a motorversenyző.

aleix.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...