Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Budapest is részese lesz a világszenzációnak!

- 2015.04.29.

Travis Pastrana 2006-ban dupla hátraszaltójával került be a motorsport történelmébe, Sheehan a legendát követve, próbálja meg először a világon a tripla hátraszaltót.

Baltimore-ban a Nitro Circus április 28-ai előadásán a freestyle motocross még aktív versenyzője, Josh Sheehan megpróbálja a motorsport legveszélyesebb trükkjét, a világon elsőként, a tripla hátraszaltót.

josh_sheehan_1.jpg

Sheehan célja, hog ő is bekerüljön legenda, Pastrana mellé a rekordok könyvébe.

A sikeres tripla hátraszaltóhoz Sheehan-nek el kell érni a minimum 90 km/órás sebességet, a közel 100 kg súlyú motorral a 12 méter magas rámpán. A rámpa 81 fokos szögben helyezkedik el, Sheehan 25 méterre repül fel és a 20 méter magasra helyezett érkező rámpán landol.

Ez a kockázatos és veszélyes trükk hosszú előkészítést igényel, az alábbi kisfilmben bemutatunk egy rövid interjút és az előkészületeket. https://www.youtube.com/watch?v=Y_LROzhEqu8

"A Nitro Circus arról szól, hogy mindenben mi legyünk az elsők és lehetetlen küldetéseket valósítsunk meg. Bárki csinálhat bármit ezen a világon, de ez most számunkra is különleges pillanat lesz, azért izgulok én is Josh-ért. A tripla hátraszaltó egy pokolian nehéz trükk."  - mondta Pastrana.

Pastrana volt az első, aki megugrotta a dupla hátraszaltót a 2006-os X Games versenyen, Los Angeles-ben. Pastrana volt ennek a műfajnak az úttörője, utána Sheehan Münchenben, a Red Bull X Fighters eseményen 2014. júliusában nyert ezzel a trükkel és mutatta be már számos alkalommal sikeresen.  A tripla hátraszaltó veszélyesebb és több előkészítést igényel, már a rámpa magassága is a kétszer olyan nagy, mint a dupla hátraszaltó esetében.

"Szeretem a kihívásokat, mindig próbálok valami újat csinálni, olyat, amit azelőtt még soha. Ez most egy ilyen alkalom, amely csak egyszer jön az életben, hogy előtted még senki nem csinálta meg. Engem ez inspirál és hoz lázba!" - nyilatkozta Sheehan a nagy nap előtt.

josh_sheehan.jpg

Josh Sheehan célja, hogy ő is történelmet írjon, és a Nitro Circus Moto Mayhem show 2015-ös turnéján mindenkinek bemutathassa a tripla hátraszaltót! Így a budapesti előadáson is részesei lehetünk a világszenzációnak!

 

További információk az eseményről

a www.budapestjump.com  és a www.nitrocircuslive.com

www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest

www.facebook.com/NitroCircus oldalakon.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...