Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Összecsap Amerika és Magyarország

- 2015.06.11.
Az Egyesült Államok és Magyarország jégen utoljára 1939. február 7-én találkozott, akkor az amerikaiak győzedelmeskedtek, de most eljött a "visszavágó" ideje!
magyarorszag_vs_amerika.jpg

Barátságos mérkőzés, vagy vérre menő párviadal? A helyszínen minden kiderül, egyik fél sem szeret alul maradni, de a csarnokban a jég az úr!
Az extrém sportok királya, Travis Pastrana és csapat a Nitro Circus szereti a kihívásokat. Június 14 -én, vasárnap este a Groupama Arénában legőrültebb trükkjeiket megmutatják a magyar közönségnek. Előtte azonban szombat kora délután farkasszemet néznek a magyarok legjobbjaival. Válogatott hoki csapatunk tagjai kihívását elfogadva az amerikai fiúk korcsolyát húznak és jégre szállnak.

Magyar hőseink - Kóger Dániel, Sofron István, Rajna Miklós, Kovács Csaba, Gőz Balázs, Hajós Roland, Magosi Bálint, Vincze Péter,Hegyi Ádám, Nagy Krisztián 
Amerikai 'válogatott' - Jolene Van Vugt, Streetbike Tommy, Erik Roner, Crum,  Brandon Schmidt,Todd Meyen, Kurtis Downs

Ha már van jegyed a Nitro Circus Showra, akkor Te is lehetsz az a 100 szerencsés egyike, aki élőben nézheti végig a 'viadalt'! 
Figyeld a hivatalos facebook oldalunkat  - www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest - itt minden információ kiderül péntek estig! - Helyszín, időpont!

 

Travis Pastrana és a Nitro Circus
„Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.” 
Ezt ígéri a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

 

Helyszín és időpont: Groupama Aréna, 2015. június 14.
Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!

 

www.budapestjump.com és www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest  oldalakon.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...