Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A Nitro Circus meghódította Magyarországot! Átütő siker volt a benzingőz ünnepe!

- 2015.06.17.
Az elmúlt hétvégén Budapest látta vendégül az amerikai Nitro Circus idén Európában turnézó show-ját. Vasárnap este 12 ezer embert szórakoztattak a Groupama Arénában.

1.jpg
Hatalmas várakozás és óriási szervezőmunka előzte meg a hazánkba először ellátogató szuperprodukciót. Őrült és benzingőzös napok következtek Budapesten. 
A város nitro fokozatra kapcsolt az elmúlt napokban, Travis és csapata közönségtalálkozóval - dedikálással, sajtótájékoztatóval, kamion drifteléssel és egy jégkorong meccsel melegítettek be a vasárnap esti show-ra!
2.jpg
A Show-t megelőző napokban már bevették magunknak Budapestet a Nitro Circus-os fiúk, a rajongók nagy örömére. Reptérről egyenesen az Üllői úti Burger King-be érkeztek dedikálásra és fotózásra. Ahol volt, aki már korán reggeltől várt rájuk. Mindenki hozta a legfurcsább dolgokat, amiket alá szeretett volna íratni - sportcipő, sapka, táska, fotók, de még egy autó motorház tetejére is került Pastrana aláírás. Kétségkívül a legörültebb és legvadabb aláírás egy fiú csuklójára került, aki magára is tetováltatta Travis aláírását még aznap. De ezzel nem lett vége a felvezető napoknak, mert még csak akkor melegedtek bele a fiúk. Travis Pastrana-t lovaggá ütötték Sir Lancelott birodalmában, és így Kis Norbi Európa Bajnok 1100 lőerős versenykamionját, már "Sir Pastrana" -ként vezethette, komoly füstfelhővel övezve. A Nitro hétvége felvezető eseményeinek kihívásai ezzel még koránt sem értek végett, a magyar jégkorong válogatottal csaptak össze. Sem egymást, sem egymás kapuját nem kímélve. A budapesti itt tartózkodás alatt a fiúk több, helyen is felbukkantak extrém sport - és szórakozóhelyeken, ahol a rajongókkal örömmel selfieztek, ellepve ezzel a közösségi oldalakat!
3.jpg
A SHOW 
 
Nem csalódott aki vasárnap este ellátogatott a Groupama Arénába hiszen a világ élvonalába tartozó motorosok, bringások látványos, lélegzetelállító ugrásokkal tarkított közel két órás műsorát élvezhették élőben.
 
„Elégedetten és büszkén gondolunk vissza az előző hétvégére. Nagyon sokat dolgoztunk a csapatommal azért, hogy Budapesten is megvalósuljon ez az esemény. Mindenkinek, aki részt vett a szervezésben csak gratulálni tudok, mert ez így velük együtt jöhetett létre. Jó volt látni a nézők arcát vasárnap este, ahogy élvezték az előadást. Többen kérdezték, hogy jövőre mi várható, én csak annyit tudok mondani, mi már újra dolgozunk! ” – értékelte a történteket Stefano Favaro, Budapest Jump CEO - a magyarországi szervező iroda részéről, az esemény főszervezője.
4.jpg
 
„Fantasztikus napokat töltöttünk Budapesten. Leírhatatlan és felemelő érzés volt a magyar rajongók előtt fellépni, már nagyon vártam, és jó volt, hogy egy héttel hamarább érkeztünk. Budapest csodálatos és az, hogy így megismerhettük a várost és az embereket, nagyon köszönöm. Mindenképp visszatérünk." – nyilatkozta Travis Pastrana, ez est fő sztárja.
5.jpg
Kurt Nicoll, Nitro Circus Live European Tour CEO röviden ennyit fűzött az elmúlt napokhoz -  "Világszínvonalú munkát végeztek a helyi szervezők, rendkívül elégedettek vagyunk. Köszönjük Magyarország! Köszönjük Budapest!"
12 ezer rajongó, motorok, extrém járgányok, roller, snowboard és egy hómobil a levegőben. Füst és lángnyelvek, izgalom, adrenalin benzingőzös este a Groupama Arénában. Ezzel lehet a legjobban összefoglalni a vasárnap estét! Még így az esemény után pár nappal is beleborzongunk, a látvány felelevenítésébe! 
Több szempontból volt csodálatos érzés az arénában lenni. Amikor először mondták be és hajtott a rámpára Németh Kornél (Kori) és Hujber Péter (Hujó) a közönség tombolt és büszke volt a magyar fiúkra. A finálé részhez tartozó magyar zászlós felvonulás, pedig tökéletes gesztus volt az amerikaiak részéről.
Aki ott volt, az biztos, hogy nem felejti el. Lélegzetelállító show volt a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.
6.jpg
Ezt ígérte a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogatott el Magyarországra. Az előadás különleges élményt adott a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya volt, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – , aki a magyar közönség előtt is megcsillantotta tudását és még másfél éves kislánya is megjelent vele az aréna pályáján a motoron ülve - bizonyítva ezzel, hogy ez igazán kortalan egy sport. Pastrana mellett  az est folyamán feltűntek még Josh Sheehan, aki megugrotta a világon először a tripla hátraszaltót, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A hölgyeket képviselte Jolene Van Vugt, aki nőként először hátraszaltózott és ezt most itt is bemutatta nekünk. A BMX szerelmeseinek, Ooyan bringások érkeztek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. Ryan Williams, pedig bemutatta két világrekordját a tripla hátraszaltót és az 1080 fokos front flipet.
A sportolók ezúttal is a levegőbe törtek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt tették olyan sebességgel, mint előttük még senki.
7.jpg

Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...