Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Harley On Tour Balaton

- 2015.06.29.

Az év legnagyobb és leghosszabb motoros eseménye, az Open Road Fest nem múlhatott el egy közös krúzolás nélkül, ahol az újságírók társaságában pattantunk nyeregbe és csapatostul barangoltuk be a Balaton-felvidék meseszép tájait. A rendezvényen több mint két tucat tesztmotor várt arra, hogy megüljék őket, a szelíd motoros csapat egy ikonikus élményt és látványosságot teremtett a résztvevők és a nézelődők számára egyaránt.

pr01.jpg


Mit jelent a Harley életérzés? Sem leírni, sem elmondani nem lehet, meg kell fogni, meg kell ízlelni, nyeregbe kell pattanni és érezni kell a lóerők dübörgését. A Harley On Tour ezeket az élményeket viszi el a világ számos pontjára: a Harley-Davidson Demo Kamion az Egyesült Államoktól az európai országokon át juttatja el a legújabb modelljeit a márka iránt érdeklődőknek. A turné állomásain minden jelentkező kipróbálhat egy-egy motort a 883-as Sportstertől a nagy túravasakig, átélheti a szabadságot és húzhat egy kövéret.


A fesztivál nulladik napján, június 10-én kaptuk a lehetőséget, hogy elsőként tesztelhessük le a Harley-Davidson Demo kamion 2015-ös modellválasztékát. A túra célja a Kab-hegyi rádió- és tévétorony látogatása volt, ahol a kiváló kilátásnak és az egy helyen összegyűlt vasparipák sokaságának köszönhetően remek látkép tárult elénk.
A rendőri felvezetéssel haladó motoros konvojt egy Jeep Renegade zárta, így igazi látványosságnak számítottunk amerre csak eldübörögtünk. Az aszfaltcsík mentén érintett települések között volt Balatonfüred, Balatonszőlős, Tótvázsony és Nagyvázsony is. A csapat kényelmes tempóban gurult fel a zöldövezetben megbújó helyi látványossághoz. Bár a szenvedély és a sebesség mámora olykor eluralkodott egyik-másik rideren, akik elhagyva a cipzár alakzatot kitörtek és magasabb sebességbe kapcsolva élvezték, hogy az arcukba csap a friss erdei levegő. „Végre egy dinamikus Harley, ami csak úgy kirobbant, amikor odahúztam neki” – számolt be tapasztalatáról Csömör Hermina, aki a legújabb Street 750 modellt tesztelte

pr02.jpg


A helyszínen boldogan szabadultunk meg kis időre a kabátoktól és sisakoktól, fotózással és pihenővel eltöltött szünet alatt nem maradhattak el az egymás közti szúrós megjegyzések a riderek vezetéstechnikájára vonatkozóan. Tóth Zoltán (Totti) is mosolyogva bírálta a csapattársai vezetési készségeit, de profi motorversenyzős múltjával a háta mögött nem haragudtunk meg rá érte. A kilátóból elénk táruló táj még a kicsit kényelmetlenebbül utazó, a göröngyös útszakaszokon zötykölődő utasokkal is elfeledtette az út fáradalmait. A visszaút során már a rövidebb útvonalon, kicsit sietősebbre véve a tempót, kövérebb gázzal motoroztunk vissza Alsóörsre.

pr03.jpg


A közel 155 km-es túránkról, az élményektől feltöltődve korgó gyomorral érkeztünk vissza a fesztivál területére, szálltunk le a gépekről és fogyasztottuk el a kicsit kései ebédünket. Ezek után nem maradt más, mint hogy a közel 3 órás út alatt összekovácsolódott csapat belevesse magát a nyüzsgő fesztiválforgatagba és bulizással zárja a napot.

pr05.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...