Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Túraútvonalak a mobilodon

- 2015.08.27.

Egy hazai fejlesztésű ingyenes applikációt ajánlunk neked, amelyben elmentheted túráidat és barátaiddal is kapcsolatot tarthatsz ezen a fórumon világszerte.

Link és továbbiak:  http://www.rbiker.com/hu

11138590_819415868154292_7432994374795741883_n.jpg

A program célja a motoros túrák visszatekintése és akár közösségi oldalakon való megosztása, amellyel a kezdők túraútvonalaihoz (fényképes) tippeket adunk, a túraszervezők számára pedig támogatást nyújtunk. Az applikáció a regisztrációt követően közvetlenül kapcsolódik weboldalunkhoz, ahol nem csak a túrák kerülnek szinkronizálásra, de regisztrált barátok felvételére is lehetőség van, akiknek útjai szintén megosztásra kerülnek a telefonodra. A mentett túrákkal érdekes sebesség adatokat kapunk, és a programból készített képeink a weboldalunkon a  pontos koordinátákkal kerülnek a térképre.

Videónk:  https://www.youtube.com/watch?v=edxq8xbN16I

Mindezzel együtt az elsődleges cél a motoros társadalom barátságainak elmélyítése és a közösség szervezése. Célunk, hogy minél többen megismerhessék a programot és használják is azt, majd pedig a visszajelzések alapján egy minden igényt kielégítő motoros alkalmazást fejlesszünk. Az android rendszerű telefonokon már elérhető az alkalmazás és iOS rendszeren is hamarosan elérhetővé tesszük azt.

Számítunk támogatásodra, hiszen a fejlesztések elengedhetetlen része, hogy minél több motoroshoz eljusson a hír, valamint a felhasználók számos rögzített túrájára van még szükségünk a további fejlesztésekhez.

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...