Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Iron 883

- 2015.09.02.

Az új Iron 883 modell, a garázsban összerakott bobberek múltjából és jelenéből merítve levágott és átfúrt, szándékosan enyhén nyers és a széleket kevésbé dolgozták el. Koromfekete hajtáslánc és kipufogó, drag-típusú kormány és egyszemélyes bordázott üléshuzat a puszta öklű utcai stílust idézi. Bordázott légszűrő-borítás a motor préselt acél hagyományáról regél. A lyukakkal díszített szíjvédő, a kipufogó hővédők és a villamerevítő a versenyzők abbéli szándékát idézi, hogy minél könnyebbé tegyék a motort.

iron_883_02.jpg


Az Iron 883 színeit és fényezését úgy válogatták össze, hogy az olyan motorosoknak, akiknek nincs saját kerti slagjuk vagy kocsifelhajtójuk, segítsen elfedni az út porát és a városi környezet szennyeződéseit.
„Mindig is az volt az elképzelésem, hogy ez a motor jobban néz ki némi kosszal vagy patinával”, mondta Dais Nagao, a Harley-Davidson vezető stylistja, aki az Iron 883 projektet vezette. „Gyors, mozgékony, és arra bátorítja motorosát, hogy adjon ki magából minden harciasságot. Motorozás közben összeszedhet némi lepattogzást, karcolást vagy egyéb karakterjegyeket. Ezt a gyárban mi nem tudjuk hozzáadni. Ez a tulajdonos kiváltsága, és a motor történetének a részévé válik majd.”


Az Iron 883-at 883 cm3-s Evolution® V-Twin motor hajtja, amelyet úgy állítottak be, hogy csökkentse a piros lámpák erejét és meggyőző teljesítményt adjon le. Koromfekete úszó első féktárcsa egészíti ki a feketére fényezett kilencküllős öntött alumínium kereket mart kontúrokkal, amelyek a rugózatlan tömeget összesen 3,6 kilogrammal csökkenti, így fokozva a motorozás kényelmét és kezelhetőségét.

iron_883_01.jpg


A motorozhatóságot és a kezelhetőséget tovább fokozzák a cartridge-típusú villák és az új emulziós hátsó lengéscsillapítók progresszív rugózással és menetes előfeszítés-szabályozó gallérral, amelyek segítségével a motoros könnyen az útnak vagy az utas súlyának megfelelő lengéscsillapítási profilt állíthat be. Az ülés alatt speciális lengéscsillapítás-állító villáskulcs rejlik. A bordázott üléshuzathoz illő utas ülést a Harley-Davidson® eredeti Alkatrészek és tartozékok üzletágtól lehet rendelni.


A 2016-os Iron 883-at négyfajta színben tudod megrendelni: Charcoal Satin, Black Denim, vagy Olive Gold „eagle-and-shield” benzintartály-logóval vagy Hard Candy Custom Gold Flake lángcsóva díszítéssel és fekete sárhányókkal.

16_hd_iron_883.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...