Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


„Egy délután, amikor a magyar daltól hangos a körút”

- 2015.09.10.

2015. szeptember 12. szombat, 14.00

dallamos_weblapra1.jpg

Öt évvel ezelőtt a Magyar Dal Napja beharangozó eseményeként először indult útjára a Dallamos Villamos. A rendhagyó járaton egész délután élő zene mellett utazhat a nagyközönség, megismerkedve a fiatal tehetséges zenekarokkal és a BKV egy egészen új arcával is.

Idén a Zeneszöveg.hu szervezésében kerül megrendezésre az esemény. A hagyományokhoz hűen a 4-es vonalán járó nosztalgia szerelvény mindkét kocsijában fiatal muzsikusok utaznak majd, akik végállomástól végállomásig szórakoztatják a közönséget. A villamosra érvényes jeggyel vagy bérlettel bárki felszállhat, így plusz költséget sem jelent az utazóknak.

dallamos_weblapra_2.jpg

Több, mint 16 zenekar cserélődik majd ezen a vonalon, ahol délután 14.00-kor kezdődnek a koncertek és este 21.00 után fejeződnek majd be. Idén olyan nevek csatlakoznak a Dallamos Villamoshoz, mint Varga Viktor zenekara, a Varga Banda, Mujahid Zoltán, valamint Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar frontembere, de a sérült (elsősorban értelmileg és látásban akadályozott) előadókból álló Nemadomfel együttes, valamint a fiatal csapatok közül Wakachuka, a Cherokee, a Bogoz, a Tükezoo és Kiss Barna és Utcazenekara is.

dallamos_weblapra_32.jpg

Részletes program:

https://www.facebook.com/events/1483558275274281/

http://www.zeneszoveg.hu/cikk/406/zeneszoveg-hu-bemutatja-dallamos-villamos-2015-ujra-sinre-lepnek-a-tehetsegek.html


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...