Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Harley-Davidson Szezonzáró

- 2015.10.02.

Október 3-án ünnepélyes keretek között búcsúztatják a Harley-sok a 2015-ös motoros szezont. Motoros felvonulással és igazi Rock’ N Roll bulival zárnak. A már hagyománynak számító szezonzáró eseményre mindenkit sok szeretettel várnak.

h_d_szezonzaro.jpg

Az ünnepek teszik különlegessé egy közösség mindennapjait. Ezek azok az alkalmak, amikor a társaság tagjai összegyűlnek, a régen látott barátok újra találkoznak és vidámságban ünnepelnek. Így tesznek a Harley-sok nagy családjának tagjai is, akik minden évben együtt köszöntik, és együtt búcsúztatják a motoros szezont.

A Harley-Davidson márkához kötődő motorosok és nem motorosok ez úttal is a szezon zárásaként elzarándokolnak a közösség „otthonába”, a Harley-Davidson Budapest Bázisára, hogy utoljára, együtt, egy nagy bulival búcsúztassák a szezont, felidézzék az emlékezetes nyári pillanatokat, mint az Open Road Fest-et, a közös túrákat, és hogy idén még egyszer együtt dübörögjenek végig Budapest utcáin.

dark_custom.jpg

A Harley-Davidson Budapest Szalonnál szombaton 10 órától várják az ünneplőket, hogy délben együtt indulhassanak a szezon utolsó nagy, az erőszakmentesség világnapja alkalmából szervezett motoros felvonulásra. A fővároson keresztül együtt fog végigdübörögni a V2-esek hosszú és látványos konvoja, hogy a Hősök terére érkezzen és onnan visszafordulva a bázisra térjen vissza.

A visszaérkezőket a ZZ Copy koncertje fogadja, igazi motorosoknak való rock and roll muzsikával fokozzák majd a hangulatot és teszik felejthetetlenné ezt a napot.
De 2015 vége csak a kezdet, hiszen a 2016-os Harley-Davidson modellek már megérkeztek a kereskedésbe, a látogatók élőben csodálhatják meg az új, nyers Dark Custom modellektől egészen a nagy, minden igényt kielégítő túra modelleket. A Harley életérzés, stílus nem csak a motorokról szól, a látogatók élvezettel válogathatnak az új, őszi motoros és utcai ruhák között.

2016_models.jpg

Az eseményről bővebben itt olvasható: http://harley.hu/events/390/szezonzaro
Találkozzunk október 3-án a Harley-Davidson Budapest Bázisán, mert mindenkiben van egy kis Harley!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...