Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Bitter Sándor

- 2015.10.08.

Egy hónapja hunyt el a magyar motoroslegenda.

bitter_sandor_elhunyt.jpg


Bitter neve az utcai versenyzéssel forrt össze, többször is pontszerző volt a hosszú távú, úgynevezett endurance világbajnokságon. Öt alkalommal indult a világ leghíresebb és legveszélyesebb utcai futamán, a Man-szigeti TT-n, legutóbb tavaly.

welcomeimg_bittersandor.jpg

"Először kocsival mentünk körbe, már az is necces volt. Egy ponton szóltak, hogy ahol most százzal megyünk, ott 270-nel szokás a versenyen. Hazafelé a repülőn azon morfondíroztam, hogy itt fogok megdögleni. Később playstationöztem, és megmutatták a kritikus pontokat, ami segített. Olyan szakaszok is vannak, ahol félig állni kell a motoron, annyira ráz az út, és van, ahol a gyorsasági motorral ugratunk akkorát, mint krosszmotorral szokás" - mesélte az Origónak Bitter, akit az első évében végrendelet írására köteleztek, és dögcédulával a nyakában versenyzett.

1908305_815191548505846_279673452082247469_n.jpg

"Tudni kell, mi lesz a motorral, a hozzátartozókkal, ha megtörténik a tragédia. A dögcédula a zűrösebb, úgy éreztem magam, mintha harcba mennék. Ennek az azonosításnál lehet szerepe, ha két motoros összeütközik, és egy területre repül a testük" - mondta a Man-szigeti verseny veszélyeiről.

Halálát végül mégsem szeretett sportja, hanem egy félrenyelt falat okozta.

bitter_farquhar.jpg

Nyugodjék békében.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...