Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Kis Viktória ismét Katarban hódít

- 2015.10.16.

A hétvégén a H-MOTO Team női versenyzője, Kis Viktória a Superbike világbajnokság betétfutamaként megrendezésre kerülő QSS bajnoki sorozat második fordulóján vesz részt.

7b7ece12c197c78a94ff7c4d1d3bb28038030a67.jpg

Wicca az első fordulót egy második hellyel zárta, ami fantasztikus eredménynek mondható egy ilyen erős mezőnyben. Igaz a második versenyen egy elcsúszó versenyző miatt elesett, de ez nem csökkenti a harci kedvét. A fiatal motorversenyző masszív magyar rajongói körrel rendelkezik Katarban, akik minden versenyre kilátogatnak, és hatalmas magyar zászlóval buzdítják. Viki nagyon eltökélt és az elmúlt két hétben aktívan készült erre a megmérettetésre.

ezkell.jpg

"Jó lesz visszatérni a katari pályára, és kimotorozni végre a legutóbbi esést. A hétvégi futamok a Superbike világbajnokság betétfutamaként fognak szerepelni, így az időterv is módosult, valamelyest. Az első versenyünk még fényes nappal lesz, az már egyszer biztos, hogy fázni megint nem fogunk. Célom természetesen az, hogy a versenyeink után a magyar himnusz szóljon, és azt hallja a paddock apraja-nagyja. Remélem ezúttal nem fog akadályozni semmilyen technikai tényező sem." – nyilatkozta a fiatal versenyző.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...