Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Kiszállhat a Repsol a MotoGP-ből

- 2015.10.28.

A vasárnapi sepangi balhé után a Repsol megszellőztette, hogy tervezi a MotoGP-ből való kiszállását.

repsol_new_logo_color_239x200.jpg

Vasárnap Pedrosa nyerte a MotoGP malajziai futamát, Lorenzo lett a második, a dráma viszont egyáltalán nem ez, Rossi és Márquez pedig a 3. helyért küzdött, amikor Rossi látszólag szándékosnak nekiment. Ennek előzményeként már a futam előtt összeszólalkoztak, majd amikor Rossi a Yamaha külső oldalára került egy kanyarban, belassított és belecsúszott versenyzőtársába.

A versenybírák végül nem vontak le tőle pontot, de Valenciában az utolsó helyről indul. Lorenzo szerint mást sokkal jobban megbüntettek volna, így az eredményhirdetés után nem is locsolt pezsgőt, fogta magát, otthagyta Pedrosát és Rossit. A Doctor a hivatalos sajtótájékoztatót hagyta ki, és senkinek nem nyilatkozott, úgy tudni, elviharzott a pályáról.

Erre reflektálva adta ki a Repsol a következő sajtóközleményt:

„A Repsolt nagyon elszomorítja a Sepangban létrejött helyzet, főleg azért, mert a vállalat büszke a sport értékeire: a világbajnokságra, a versenyszellemre és a versenyzők elkötelezettségére. Ezek nélkül az értékek nélkül, nincs értelme a Repsol szponzori részvételének a sportban.”
„Ezen kívül a Repsol egyértelmű és erős szabályozást szeretne a versenyzők biztonsága érdekében, ami egyértelműen és  következetesen bünteti a Malajziában látott viselkedést.” -via gp-live.hu



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...