Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Megjelent a Wild magazin legújabb, 241. száma!

- 2015.11.27.

Benne a legújabb és legérdekesebb építések a világból és itthonról, a legjobb csajok (címlapon a Mikulánnyal), és a legizgalmasabb túrák a világ körül.

cimlap241.jpg

Ízelítő a tartalomból:

Gigamachine Delux

Vili egy igényes, nem brutál és nem túl feltűnő motort akart építtetni. Az utóbbi nem sikerült teljesen, mert az új vas összhatására a legalkalmasabb kifejezés talán a lélegzetelállító lenne.

dsc_0219.jpg

Bahn bagger

A durva átalakítások amerikai főpapja, Jim Nasi a Daytona Beach találkozón egy promóciós célokra épített, egyáltalán nem extravagáns baggeren mutatta be új termékcsaládját, a „Bahn” kollekciót.

 

Egy meglepő harcos

A tulajdonos kérése az volt, hogy meglepő átalakuláson menjen át a BMW. Legyen olyan, amitől még a chopperes barátainak is leesik az álla. A Motorparknál megoldották a dolgot.

img_5707.jpg 

BSA Dirt Tracker

A gyári BSA kb. egy P10-es Pannóniára hasonlít, Sapka ebből egy kecses kis ékszert hozott össze, amin – ha jól funkcionál – nem lesz semmi ragyogás, csak sár, por és kosz...

bsa4.jpg

A világ fekete-fehérben

Forest café racere formájával és festésével is helyet követel magának a depóban, mert a Honda Racing Corporation mintáját kapta. Igaz, némi szerénységgel fekete-fehérben.

img_2599.jpg

Villámlátogatás az Emirátusokban

Mit tegyen az ember, ha a spórolásból elszúrt járatfoglalás miatt egy teljes napig a sivatagi felhőkarcolók között kell unatkoznia? Béreljen Sporit, és tegyen egy karikát Abu-Dzabiban!

002.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...