Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Motorok a milánói kifutón

- 2016.01.27.

Az idei első Milánói divathetet a híres belga tervező, Dirk Bikkemberg és a Yamaha különleges bemutatója is emlékezetessé tette.

2016_yam_mt_bikkemberg_catwalk_01k.jpg

A „Dark Side of Japan” életérzést nemcsak a kifutó közepén felsorakoztatott fekete MT motorkerékpárok, hanem az új Sport Couture Collection darabjai is visszaadták.

A híres Milánói divathét utolsó napját mindig nagy várakozás előzi meg, hiszen ekkor mutatják be a következő őszi-téli férfi kollekciókat. A show-t ezúttal ellopta a Yamaha és Dirk Bikkemberg közös bemutatója.
A híres belga tervező, aki mindig ötvözi a sportruházat praktikusságát és a letisztult, finom vonalakat, szintén bemutatta új kollekcióját a nemzetközi sajtónak. A „Dark Side of Japan” életérzés által inspirált, új Sport Couture Collectiont most először a híres Yamaha MT modellek mellett vonultatták fel.

Bikkemberg új kollekcióját olyan férfiaknak ajánlja, akik egy intenzív sportedzés után belebújnak kedvenc motoros kabátjukba, felpattannak a motorjukra és keresztülszelik a város utcáit, miközben belélegzik a hétköznapi élet illatát.
Jellegzetes ruhái ügyesen ötvözik a stílusos kreativitást a sport világából „lopott” részletekkel, ahogy az MT motorok is tökéletes fúziói a stílusnak és a legmodernebb technológiának.

A divatvilág legújabb trendjei találkoztak a motorkerékpár design „szokványostól eltérő” vonulatával, melyek mögött megtalálhatóak az MT sorozat jól megkülönböztethető vonásai is, amik az utóbbi években megváltoztatták a motorozás arculatát.
2016-ban a japán motorkerékpár szubkultúra által ihlettet két új gyöngyszem is az utakra kerül majd, teljessé téve az MT motorokok palettáját. Az MT-10, messze a legerősebb MT, amit valaha alkottak, köszönhetően a 998 km-es crossplane blokknak és nagy nyomatéknak, míg az agilis és kompakt kéthengeres MT-03 tökéletes naked motor a kezdő vagy újrakezdő motorosok számára.





Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...