Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


H-D Low Rider

- 2016.02.12.

A nemrégiben bemutatott Fat Boy® S és Softail Slim® S modellek mellett a Screamin’ Eagle® Twin Cam 110™ motorblokkal felszerelt Low Rider S modell a Harley-Davidson maximális teljesítményt és a teljes nemzetközi custom motoros kultúra által inspirált dizájnt egyesítő S-sorozat cirkálóinak harmadik tagja. A lecsupaszított és tettre kész motorkerékpár teljesítményét továbbfejlesztett felfüggesztés és fékek teszik tökéletessé.

wildlife7.jpg

„A motorosok folyton azt kérdezték tőlünk, hogy a Harley-Davidson mikor épít ismét egy olyan agresszív, teljesítményalapú motort, mint amilyenek az FXR-modellek voltak”, mondta Brad Richards, a Harley-Davidson formatervezési igazgatója. „Ez a válaszunk a kérdésre. A Low Rider S tisztában van a jelenlegi magasított motor-trendekkel és a stílusbeli saját hagyományainkkal, viszont szeretné újra is értelmezni a Harley-Davidson nyújtotta teljesítményt a motorosok új generációja számára. Ezzel az azonnali teljesítményt és gyors kezelhetőséget biztosító, lényegéig lecsupaszított motorral még erősebb kötődést akartunk létrehozni a motoros és az út között.”

A Low Rider S modell egyszerre erőteljes és könnyen kormányozható. A nitrogéngázzal töltött Premium Ride emulziós rugóstagok és a cartridge-típusú csillapítással ellátott Premium Ride villák kivételes kormányozhatóságot és kényelmet biztosítanak. Az első és hátsó felfüggesztés alkatelemei kisebb zökkenőkre is gyorsan reagálnak, és a gumikat folyamatosan az útfelületen tartják a magabiztos kormányzás és fékezés érdekében. A kettős úszó első féktárcsás hármas tárcsafék-rendszert standard blokkolásgátló fékrendszerrel láttuk el. Az új egyszemélyes üléssel, a 14 cm magas kormánykiemelőkön elhelyezett lapos drag bar kormánnyal és a középen elhelyezett lábtartókkal a motoros tökösen, egyenes háttal, magas kormánykezeléssel ül a motoron. Az ülést ennél a motornál is alacsony helyzetbe helyeztük: 67,5 cm-re.

h_d_low_rider_s_10.jpg

A motoros az utat egy jellegzetes kis fejidomon keresztül szemléli, amelytől minden Low Rider S motorkerékpár azonnal felismerhető.

Az egyszemélyes ülés és a chopper stílusú sárvédő nem töri meg a hátsó rész stílusát. És tekintve, hogy nincs még egy olyan szín, amely a feketénél jobban kifejezésre tudná juttatni ezt az életérzést, a Low Rider S csak Vivid Black fényezésű fémlemezzel kapható. A sötét árnyalatokat a villáktól a konzolon át egészen a hátsó sárvédőtaró váznyúlványig másfajta fekete felületek viszik tovább. Az egyetlen kivételt az új Magnum Gold színű könnyű öntött alumínium kerekek jelentik, amelyek fényezését az 1960-as években használt versenyautók arany-tónusú magnézium kerekei inspirálták. Az aranyszínű tankjelvény az 1977-es XLCR Café Racer modell előtt tiszteleg.

h_d_low_rider_s_3.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...