Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Két keréken motor nélkül

- 2016.02.15.

Mindössze két héttel a Budapest Motorfesztivál előtt, egy időben a népszerű Utazás kiállítással, március 3-6. között rendezik a Bringaexpo-t a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A két kerék itt is adott, ha nagyon keresed még motor is akad hozzá, az életérzés azonban merőben más. De érdemes a kipróbálásra! Már csak a sportértéke miatt is.

bringaexpo_kreativ_1200x628_logoval.jpg

A Bringaexpo az ország legrangosabb kerékpáros kiállítása. Minden évben itt mutatják be a technikai újdonságokat, de persze a kínálatban szerepelnek a legnépszerűbb, legkelendőbb kétkerekűek is, csakúgy mint az alkatrészek, kiegészítők és egyéb tartozékok. Beszámolnak az év legfontosabb versenyeiről, az induló csapatokról és a mögöttük álló gyártókról és támogatókról. A Bringaexpo jelentős fejlődésen ment keresztül az elmúlt években, idén már két pavilont is megtölt. Az egyikben maga a kiállítás kap helyet, a másikban egy akadályokkal nehezített betonpályán és terepen lehet tesztelni a kiszemelt bringákat, hogy még véletlenül se vegyünk zsákbamacskát.

A színpadon a 2016. évi újdonságokat prezentáló technikai előadások mellett bemutatkoznak kerékpáros olimpikonjaink, bajnokaink, bringa-rajongó művészek és zenészek, megszállott és világkerülő bringás családok. A programkínálat felvonultatja a hazai bringás közösség színe-javát, koronázatlan és koronázott királyait, híres és hírhedt arcait. De erről majd legközelebb, bővebben.

Addig is, ha érdekel a kerékpározás világa és a Bringaexpo, vedd meg a jegyed online, mert olcsóbb és mert így elkerülheted a sorban állást. A belépőjegy érvényes az egyidejű Utazás kiállításra, a kempingezés témakörét bemutató Karaván Szalonra és az Afrika Expo-ra is. Az esemény főszponzora a Cofidis, a Bringaexpo és a kerékpározás hiteles támogatója. A Bringaexpo nyomon követhető a Facebookon, a www.facebook.com/bringaexpo címen és a weben: www.bringaexpo.hungexpo.hu.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...