Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Két kerékkel a levegőben

- 2016.02.23.

Igaz, a Bringaexpo-n nem bőgnek fel a motorok, de március 3-6. között valami olyat láthatsz a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, amitől még a motorrajongók álla is leesik.

img_5517.jpg

Az idei Bringaexpo több mint 50 kiállítót felvonultató, technikai újdonságokat bemutató kiállításán túl igazi bringás fesztivállá kerekedik. A négy napon keresztül zajló show során felvonul a hazai bringás közösség színe-java. A Gravity Academy Zarges Trial Show nevet viseli az a fergetes műsor, amelyben Jamrik András triál mountainbike magyar bajnok, Fábián Márk triál monocikli magyar-, európai- és világbajnok, valamint Horgas Péter parkour versenyző próbálják felülírni a gravitáció törvényeit. A legendás Nagy „Gizmo” Attila többszörös magyar bajnok és barátai mountainbike és BMX bringákkal feszegetik az extrém kétkerekezés határait, hiszen részükről a szaltó csak a kezdet. Az ikonikus országos bajnok Gyenes Pali pedig mindent megmutat, amit egy BMX kerékpárral lábletétel nélkül el lehet követni egy tenyérnyi aszfaltcsíkon.

A szervezők – a számos show műsor mellett – két versennyel is készülnek, hogy a látogatók szája igazán tátva maradjon. A Best Tricken a hétvége legjobb profi és amatőr trükkjét keresik, míg a Tioga Pumptrack-en a gyorsaságé lesz a főszerep. Bónusz programként a közönség a Royal Fixi Gold Sprint keretein belül, speciális görgős kerékpárokon, párharcban mérheti össze erejét értékes nyereményekért.

A legkisebbeket KRESZ- és ügyességi pálya várja profi gardedámmal, sőt egy virtuális edzőtáborba is „beiratkozhatnak”, ahol valódi edzők oktatják a hegyibringázást.

Ha kedvet kaptál a kerékpározáshoz, jobb helyet nem is találhatnál a sportággal való ismerkedésre. Vedd meg a jegyed online elővételben, kerüld el a sorban állást és még pénzt is spórolsz! A programod egész naposra tervezd, hiszen a belépőjegy érvényes az egyidejű Utazás kiállításra, a kempingezés témakörét bemutató Karaván Szalonra és az Afrika Expo-ra is. Az esemény főszponzora a Cofidis, a Bringaexpo és a kerékpározás hiteles támogatója. A Bringaexpo nyomon követhető a Facebookon, a www.facebook.com/bringaexpo címen és a weben: www.bringaexpo.hungexpo.hu.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...