Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Győzelem a Pannonia-ringen, pontszerzés Németországban

- 2016.06.08.

Sűrű és eseménydús versenynapokat tudhat maga mögött a H-MOTO Team. Két motorosa, Györfi Alen és Csányi Gergő feszültek neki a hétvégének, ahol győzelemmel és értékes pontok begyűjtésével örvendeztették meg a csapatért szorítok sokaságát.

 alen_1.jpg

Györfi Alen nem titkoltan jó szereplést, és az eddiginél kicsit több szerencsét várt a Pannónia-ringen rendezett Alpok-Adria fordulótól:

„Az égiek ezúttal megkímélték a 600-as osztály mezőnyét, a hétvégén megfelelő körülmények között végezhettük a dolgunkat. Négy szabadedzés állt rendelkezésünkre, hogy megtaláljuk a megfelelő pálya specifikus futómű beállításokat a kvalifikációra. Az időmérő edzés aztán nem a terveink szerint alakult, forgalomba kerültem, és csak az utolsó percekben sikerült az első hellyel-közzel tiszta körömet összeraknom. Ennek ellenére megcsíptük a második helyet, az első versenyen pedig, egy kis visszaesés után úrrá tudtunk lenni, sőt mi több, a győzelmet is megszereztük, és a leggyorsabb kör is a miénk volt! Sajnos a vasárnapi, második futamon nem volt szerencsénk, néhány kör elteltével váltóprobléma miatt kiállni kényszerültem. Értékes pontoktól estünk el így, de a pozitív oldaláról fogjuk meg a dolgot! Nem kerültem lényeges hátrányba, igyekszünk ezt majd gyorsan ledolgozni, és előnyt kovácsolni mindebből!” - zárta az okfejtést az ismét futamgyőztes pilóta.

alen_2.jpg 

 

Míg Györfi Alennek kedvezett az időjárás, azalatt Csányi Gergő a németországi Hockenheimringen rendesen megküzdött az elemekkel:

„Igencsak változékony időjárással szembesültünk a hétvége folyamán Németországban. Az első gyakorlás még száraz körülmények közepette zajlott, de a későbbiekben megérkezett az égi „áldás” is. A pályaismeret hiánya, plusz a leszakadó ég már az időmérő edzésen megtette a hatását, csak a középmezőnybe, a tizenharmadik pozícióba sikerült kvalifikálnom. Mindez az első versenyen - amely kaotikus körülmények között zajlott, majd végül piros zászlóval leintették - a tizenkettedik helyre volt elegendő. A második edzés már sokkal jobban sikerült, szárazon tudtunk menni, és így az első háromban voltunk az eredményünkkel. A hétvégét záró futam előtt aztán ismét elárasztotta a pályát a csapadék, így nagy küzdelemben, sokat csatázva végül nyolcadiknak intett le a kockás zászló. Összességében maradt bennem hiányérzet, de lélekben már a következő állomásra, Brno-ra koncentrálok!” - mondta elszántan a fiatal motoros.

geri_2.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...