Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Ónix penge

- 2016.07.20.

"Régi ismerősünk, a Rough Crafts főnök Winston Yeh ezúttal a Yamaha egyik legnépszerűbb típusába, az MT-07-be nyúlt bele. Nem kicsit, nagyon.

Annyira nagyon, hogy a radikális újjáépítés után a középsúlyú gyorstüzelőből szinte alig maradt valami érintetlen, és a teremtés mítoszának végén a karcsú darázs sötét, apokaliptikus csataménné változott.

 onyx_blade_7.jpg

Nem lehet vita tárgya, hogy ez egy messziről felismerhető, ízig-vérig Rough Crafts építés. A mattszürke fényezés, az alu karosszéria, az izmos kiállás mind a tajvani műhely védjegyei. Az Onyx Blade amúgy nem lett világbajnok, azon egyszerű oknál fogva, hogy tervezője nem indult vele világbajnokságon, mivel szimplán egy megrendelésre készült. A vevő egy mozgékony, gyors motort szeretett volna építtetni, amivel könnyedén helyt tud állni a tajpeji közlekedési megakáoszban.

Winston szerint a gyári MT-07-re elég sok dizájnos dolgot pakoltak fel a mérnökök, ezek közül a váz a legérdekesebb. Különösen az a csövekből kialakított háromszög, amelyről lelóg a blokk, és Winston ezt a háromszöget mindenféleképpen láttatni akarta. Célja eléréséhez nem válogatott az eszközökben, így a szabad bepillantás útjában álló elemek – igen, a V-Maxra emlékeztető légbeömlők is – pillanatok alatt kapták meg tőle a felmondólevelet."

A teljes cikkért keressétek a Wild magazin júliusi számát a benzinkutakon és a Relay Inmedio üzleteiben. Jövő héten már érkezik is az augusztusi szám, úgyhogy érdemes sietni! 


 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...