Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A H-D 2017-es újdonságai

- 2016.08.24.

Nagyobb teljesítmény, magasabb szintű kényelem, jobb kezelhetőség - a Harley-Davidson újraértelmezte a túramotorozás fogalmat. A 2017-es modellév Touring újdonságai a Milwaukee-Eight™, történelmi sorozatában a kilencedik Big Twin motorblokk, továbbá a szintén vadonatúj első és hátsó felfüggesztés.

street_glide_2017.jpg

 

Ezek a Harley-Davidson által valaha kínált legerősebb, legjobban reagáló és legkényelmesebb Touring motorkerékpárok.” - mondta Scott Miller, Stílus- és Termékfejlesztés Stratégiai Elnökhelyettes. „Az ebben az évben végrehajtott fejlesztések a Harley-Davidson Touring motorkerékpárok összetéveszthetetlen megjelenését, hangját és az általuk keltett érzést még nagyobb magasságokba emelik. Ki kell őket próbálnod, hogy magad is megtapasztald őket, – ezért minden motorost tesztvezetésre invitálunk a helyi kereskedőjéhez.

milwaukee_eight.jpg 

 

 

Az új Milwaukee-Eight motorblokk

Az új Milwaukee-Eight motorblokk, a vállalat történelmi sorozatának kilencedik Big Twin motorkonstrukciója, egy olyan alapvetően új tervezés, amely a Harley-Davidson Big Twin motorblokkjainak klasszikus megjelenését, hangját és érzetét viszi tovább egy minden tekintetben még jobb teljesítménnyel társítva. 

A Milwaukee-Eight motorblokk a Harley-Davidson örökségét helyezi át a jövőbe.” - mondta Alex Bozmoski, hajtáslánc-fejlesztési főmérnök. „Az alapvető Big Twin karakter megőrzésével hoztunk létre egy vadonatúj motorblokkot.  A Harley-Davidson vásárlók megfogalmazott igényeire adott közvetlen válasz a teljesítmény, a tartósság és a stílus együttes fejlődése az új modelleknél.” 

A klasszikus 45°-os V-Twin hengerszög megtartásával a Milwaukee-Eight motorblokk a korábbi évek modelljeihez képest akár 11 %-kal magasabb névleges forgatónyomatékot teljesít.  Továbbá négyszelepes hengerfejekkel rendelkezik, amelyek 50%-kal nagyobb töltetcsere öblítést biztosítanak. A Milwaukee-Eight motorblokk kiegyensúlyozása az alapjárati elsőrendű vibrációk 75 %-át megszünteti, megőrizve a klasszikus Harley® V-Twin érzést, miközben országúti sebesség-viszonyok alatt nagyon simán fut. A Milwaukee-Eight új motorhőmérséklet-szabályzási stratégiája javítja a motoros és az utas kényelmét. A megnövelt teljesítmény ellenére a Milwaukee-Eight motorblokk gazdaságosabb üzemanyag felhasználással rendelkezik a korábbi motorkerékpár modellekhez képest.

A Milwaukee-Eight motorblokkokat kétféle lökettérfogattal kínálják: a Milwaukee-Eight 107 (107 köbinch/1745 cm3) és a Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight 107 (107 köbinch/1745 cm3) motorblokkok a normál motorkerékpár modellekhez, valamint a Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight 114 (114 köbinch/1870 cm3) a Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations (CVO)™ motorkerékpár modellekhez.

touring.jpg 

Az új Touring felfüggesztés

Az összes 2017-es Harley-Davidson® Touring motorkerékpár modell kényelmét, kezelhetőségét és teljesítményét vadonatúj első és hátsó felfüggesztés komponensek javítják. A korábbi normál Touring lengéscsillapítókhoz képest az új - emulziós technológiájú - hátsó lengéscsillapítók 15 - 30 %-kal nagyobb előfeszítés állíthatóságot nyújtanak a hidraulikusan állítható előterhelés egyetlen gombja segítségével.

A hátsó rugóstagok előfeszítése most már szerszámok és levegőpumpa nélkül állíthatóak a motoros, az utas és a felszerelés súlyához.” - mondta Paul James, a Harley-Davidson Motorkerékpár tervezési igazgatója. „Ha egyszer be van állítva az előfeszítés, az nem fog leereszteni és nem igényel további utána-állítást.”

 

Az első villák az új Showa® SDBV™ felfüggesztés technológiát alkalmazzák, amely a patronos professzionális verseny villák csillapítási teljesítményét hozzák lineáris csillapítási karakterisztikával  kisebb tömeg  mellett.

 fat_bob_2017.jpg

Screamin’ Eagle® Performance

A Harley-Davidson Screamin’ Eagle® Performance egy sor ECE-jóváhagyással rendelkező terméket fog kínálni a Touring modellekhez, beleértve a Street Cannon Slip-On kipufogódobokat és a Heavy Breather Performance, Ventilator és High-Flow levegőszűrőket. Ráadásul az új Screamin’ Eagle® Milwaukee-Eight™ I, II, III és IV fokozatú teljesítmény növelő készletek - az ezt megengedő országokban - lehetővé teszik a motorosok számára motorjaik teljesítményének motorozási stílusuknak megfelelő maximális tuningolását; a fokozatos teljesítménynöveléstől a maximális teljesítményre való hangolásig

 cvo_2017.jpg

Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO)

A 2017-es Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ (CVO) modellek a tekintélyt és a teljesítményt egyesítik három korlátozott darabszámú gyári-custom motorkerékpárban.

·        A 2017-es CVO™ Limited modellt az új Twin-cooled Milwaukee-Eight 114 motorblokk kifinomult teljesítménye, és az új felfüggesztés következtében javult motorozási élmény és kezelhetőség erősíti. 2017-re szintén újak a Contrast Chrome Slicer kerekek és a motoros kényelme érdekében átalakított nyereg. A CVO Limited négy új színkombinációban megjelenő új custom fényezési programmal rendelkezik.

·        A 2017-es CVO™ Street Glide® motorkerékpár az új Twin-Cooled Milwaukee-Eight 114 teljesítményével, az új felfüggesztés kifinomult motorozási és kezelési paramétereivel, és a négy hangszórós 600 W-os Boom hangrendszerrel, amely a maga nemében utolérhetetlen hangteljesítményt és motorozási élményt nyújt. 2017-es újdonság a nyeregtáskák motoros zárása, és az egyetlen biztonsági központizáras távirányítóval vezérelt kormányzár valamint az áttervezett nyeregburkolat. A CVO Street Glide 2017-ben négy új színkombinációban kapható.

·        A 2017-es CVO™ Pro Street Breakout® motorkerékpár a különösen nagy teljesítményt egyesíti a hosszú, izmos, drag-racing stílusú megjelenéssel. Az élvonalbeli felületkikészítések és anyagok a CVO Pro Street Breakout-nak sötétebb megjelenést kölcsönöznek a CVO választékban. A CVO Pro Street Breakout-ot a Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™ léghűtéses V-Twin motorblokk hajtja. A háromféle felületkezelés választék egyike az új Starfire fekete/Sült alma színkombináció.

 low_rider_s.jpg

Erőteljes Cruiser választék

Az összes 2017-es Softail® modell alapfelszereltsége a nagyteljesítményű Twin Cam 103™ motorblokk, miközben az S-sorozatú cruisereket a Screamin’ Eagle® Twin Cam 110™ blokkal szerelték. A Harley-Davidson továbbra is a valaha épített legerőteljesebb cruisereit kínálja. 

road_glide_ultra_2017.jpg

 

ultra_limited_2017.jpg

softail_slim_2017.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...