Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Viking kaland

- 2016.08.29.

"A norvégiai Velfjord valóságos kis téli paradicsom piros tetejű házaival, az őt körülölelő hegyekkel, a fjordokkal, a tavakkal és az ősi legendákról mesélő erdőkkel. Az északi-sarkkörtől 100 km-re délre található településtől a legközelebbi város gyenge ötórás autózás után érhető csak el, emiatt a helyi farmereknek nem is oly rég még elég nagy problémát jelentett, ha gépeik meghibásodtak.

cikk250.jpg

Egészen addig volt ez így, amíg oda nem költözött egy holland ezermester, aki innentől kezdve elvállalta a rakoncátlankodó masinák javítását, karbantartását, és amikor véget ért a napi „robot”, kedvenc időtöltésének, a motorépítésnek hódolt.

Roel Scheffers őrületes bringái közül egyet most a Wild olvasóinak is bemutatunk.

Roel négy éve még Hollandiában élt, ekkor vásárolta meg a GTS1000-t, mely motorkerékpár még gyári állapotában is elég ritkának számít. A James Parker által tervezett, az egyoldali első felfüggesztést tökélyre vivő RADD futómű beépítése ugyanis jelentősen megdrágította a motor árát, ám a potenciális vásárlók leszarták az állítólagosan így jelentősen megnövekedett stabilitást, és a Yamaha a GTS 1993-as bevezetése után néhány évvel – érdeklődés hiányában – kénytelen volt leállítani a motor gyártását.

Nem kis fába vágta tehát a fejszéjét Roel…" 

A teljes cikket keresd a Wild szeptemberi, 250. számában!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...