Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A Yamaha Motor elnyerte első „German Design Award" díját a nemzetközi dizájnversenyben

- 2016.11.04.

A Yamaha Motor nemrég bejelentette, hogy vezető YZF-R1 szupersport modelljét választották győztesnek a German Design Award verseny közlekedés kategóriájában. Ez az elismerés egyben az első alkalom, hogy a Yamaha Motort erre a díjra jelölték, és több mint 4 000 jelölt közül nyertesnek választották, újoncként.

 20161028_yzf_r1_german_design_award.jpg

A German Design Award már a negyedik nemzetközi dizájn díj, amelyet az YZF-R1 (2015-ös tengerentúli modell) elnyert. Korábban a Good Design Award 2015, az iF Design Award 2016 és a Red Dot Award: Product Design 2016 díjakat hozta el.

 

A German Design Award esetében a Német Dizájn Tanács olyan termékeket ajánl a díjra a világ minden tájáról, amelyek elismerten kiváló dizájnnal rendelkeznek. Csak azok adhatják le jelentkezésüket erre a nemzetközileg elismert dizájn díjra, akik megkapják ezt az ajánlást. A „nyertes" cím a kiválóság elismerése, amelyet a zsűri ítél oda az egyes kategóriák kiválasztott jelöltjeinek.

 

Az új, vezető YZF-R1 szupersport modellt úgy fejlesztették ki, hogy a motorosok megtapasztalhassák vele az YZR-M1 MotoGP motor műszaki jellemzőit, és versenypályaszintű végsebességet érhessenek el vele.

 

A dizájn amellett, hogy az YZR-M1 megjelenését idézi fel, egyben a „Speed Racer" koncepció megújítása is, és az R-gének egy újabb ágát jelenti.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...