Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Wilbers újdonságok

- 2017.01.30.

Itt vannak a legfrissebb Wilbers újdonságok! Most egy nagy túra H-D futómű került a Wilbers mérnökök kezei közé.

wilbers_nivomat_hd_55.jpg

FL02 2010-2013

FL03 2014-től

Állítható hátsó teleszkópok 5 év Wilbers garanciával és Wilbers zero friction első rugó szett egyenesen a Német Wilbers gyárból a Harley Davidson FLHTK Electra Glide Ultra Limited modellhez.

Többféle verzióval is készültek a mérnökök.

wilbersrugo.jpg

A tavaly bemutatott Wilbers LDC (Nivomat rendszer, terhelés függvényében önbeálló hátsó rugóstag) is elérhető a modellhez!

Ebben az esetben egy komplett kittet ajánl a Wilbers, amiben benne van az első rugó szett, hátulra pedig az egyik oldalra egy EcoLine teleszkóp, míg a másik oldalra egy Wilbers LDC teleszkóp kerül.

Az LDC hátsó teleszkóp az elindulás után 1-2 kilométer alatt az utas miatt összeült hátsó futóművet pár kilométer alatt visszaállítja az eredeti magasságba, így biztosítva jobb vezethetőséget és nagyobb komfortot.

https://www.youtube.com/watch?v=leetsmF46wA

Természetesen ha az utas leszáll akkor ugyan úgy pár kilométer alatt reagál a kisebb terhelésre és automatikusan visszaáll az eredeti magasságba a nélkül, hogy bárki is hozzáérne.

A teljes szett ára: 399,000.-ft

Természetesen elérhető, rendelhető csak az első illetve a hátsó futóműhez is Wilbers alkatrész. A zero friction (polírozott) első rugó szett ára Wilbers olajjal: 49,900.-ft

Hátsó rugóstagokból rendelhetőek az Adjustline 640TS rugóstagok amik mint minden Wilbers rugóstag a pilóta, az utas és a csomagok súlyára behangolva készül 5 év garanciával. Ezen kívül állítható a rugó előfeszítés és a húzó csillapítás 22 fokozatban. Ennek ára: 323,000.-ft       

wilbers_nivomat_hd_52.jpg  

A másik hátsó rugóstag pár az Ecoline 550TS road rugóstagok amik mint minden Wilbers rugóstag a pilóta, az utas és a csomagok súlyára behangolva készül 5 év garanciával. Ezen kívül állítható a rugó előfeszítés, de a csillapítás nem. Ennek az ára: 257,000.-ft

Részletekről érdeklődj a Wilbers hazai forgalmazójánál és szerviz partnerénél az X-Bike motoros bolt elérhetőségein. 

www.x-bike.hu

1161 Budapest, Csömöri u. 157.

T: 1-405-6653

Hungary

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...