Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Közeledik a 2017-es EMAT!

- 2017.02.08.
Közeledik a 21. alkalommal megrendezett Magyar Motorépítő Bajnokság. A nevezések végső határideje lassan lejár. Ne feledd, ha épített, vagy módosított motorod van, Te is nyerhetsz. Az összdíjazás közel 3000 Euro, melyből 2500 Euro-t a Zodiac biztosít.

Gyújtás… Fullgáz… Nitró… Gyere velünk! 2017-ben az EMAT megint megmutatja, mit tudnak a motorépítők!

Budapest, 2017. február 24-26.: A Devils MC és a Rusty Rodders CC bemutatja: EMAT.

Helyszín: Hungexpo, 3 nap, előreláthatólag 30.000 látogató!

emat_hird.jpg

A 21 éves tradícióval bíró EMAT helyszíne idén is a Hungexpo vásárközpont lesz. A rendezvény a Budapest Motor Fesztivál fő eseményeként méltó megjelenést biztosít a hazai innováció és iparművészet mestereinek, az autó-, és motorépítőknek!

 

Magyar Motorépítő Bajnokság, Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság: a nevezés már nyitva!

Megszületett az idei motor-, és autóépítő bajnokság kategóriakiírása. A döntést 2015-ben és most az évvégén egyeztetés előzte meg, a hazai motorépítő műhelyek részvételével. A nevezés feltételei: épített, vagy módosított, a gyári állapottól eltérő motorkerékpár, illetve autó. A nevező járművek előzsűrizésen mennek keresztül.

Az EMAT a V4 Customs, a Visegrádi Országok közös bajnokságának állomása. A győztesek további nemzetközi díjazásban is részesülhetnek, az állomásokon szerzett, és továbbvihető pontszámok alapján. Bővebb infó: www.v4customs.eu

Nevezés: küldj e-mailt, a mellékelt kitöltött adatlappal a mail@devilsmc.hu címre! Jelentkezési határidő: február 10.

A nevezésed csak a visszaigazolás után érvényes. Helyszíni nevezés nincs. A bajnokság dátuma: február 24-26., helyszíne: Hungexpo.

A motorok beléptetése: február 23., csütörtök, 16 és 20 óra között lehetséges.

A győztesek összesen kb. 3000 Euro értékű vásárlási utalványban részesülnek, melyből 2500 Euro értékűt a Zodiac biztost!

A szervezők célja, hogy az építést, az építőket segítse, számukra a munkák lehetőségének körét bővítse. Az épített motorokkal közlekedés népszerűsítése, az épített motorok kultúrájának terjedése pedig nem reménytelen vállalkozás talán még ezekben a nehéz időkben sem. Az alkotó szellemet értékelik a nemzetközi bajnokságokon elért eredményeink, és az elkészült művek szépsége.

 emat.jpg

Devils MC

www.devilsmc.hu

www.rustyrodders.com

www.facebook.com/ematdevilsmotorshow  


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...