Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Egy hét múlva jótékonysági motorárverés

- 2017.02.17.

Az EMAT-on mots remek áron juthatsz hozzá egy egyedi, épített motorhoz, ráadásul a pénzzel egy beteg gyermek meggyógyulását is támogathatod!

Csaba és a Baggerbuilders műhely eldöntötte, hogy ezt a motort jótékonysági célokra ajánlja fel. Dolgozik ugyanis náluk valaki, akinek pont nagyon jól jön a segítség. Roadry-ról van szó.

cikk255.jpg

Igen, Ő az, akit újságunk olvasói is jól ismernek. Roadry alkotta meg ugyanis a néhány éve magazinunkban folyamatosan szereplő Bruno képregény sorozatot. Élete a motorozás, a motorépítés körül zajlik, most a Baggerbuilders csapatát erősíti. A Koppány MC tagja.
Roadry gyermekénél, Csabikánál, 2015 decemberében egy súlyos betegség tünetei kezdődtek. 2016 januárjában mellékvese daganatot diagnosztizáltak nála, és a műtét után sajnos még súlyosabb hír következett.
A diagnózis negyedik stádiumú áttétes rák volt. Azonnal elkezdték a kemoterápiás kezelést Debrecenben, melyet csontvelő transzplantáció követett a budapesti Szent László kórházban.

Csabika tavaly május 27-én újabb műtéttel új esélyt kapott egy teljes életre. Hosszú időt töltött a steril boxban, melyet az otthoni, szintén steril környezet válthatott fel. Csabika ma is az otthonában, gyógyszeres kezeléssel gyógyul, és közösségbe sajnos még nem járhat.

A licit 100.000 Ft-ról indul az EMAT-on, Görög Csabáék pedig a motor elárverezésének teljes bevételét a család számára ajánlják fel! 

A motor részletes ismertetése a Wild 255. számában található.

cimlap255.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...