Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A héten EMAT!

- 2017.02.20.

Többen kérdeztétek tőlünk, miért került februárra a rendezvény az eddigi március helyett. Nos, a döntés nem a miénk volt.

01.jpg

Ötödik éve, hogy a Hungexpo-n szervezzük meg a Motorépítő Bajnokságot, és ezekben az esetekben mindig egy adott rendezvénnyel, a Budapest Motor Fesztivállal egy időben zajlik le az EMAT. A Fesztivál ideje pedig 2017-ben február 24-26. – nekünk ehhez kellett alkalmazkodnunk.

A dátumot már novemberben tudtuk, és közzétettük a legismertebb épített motoros fórumokon. A Wild Magazin nyomtatott és elektronikus kiadásaiban, az EMAT digitális oldalain, illetve elküldtük az összes, nálunk eddig jelentkező motorépítőnek emailben. A Börzén pedig élőben kihirdettük.

A korábbi időpont ugyan nehézséget okozott sokaknak, de szerencsére elmondhatjuk nektek, a nevezések lezárultával az építők 82 motort neveztek be! Így a 21 éves tradícióval bíró EMAT helyszíne idén is a Hungexpo vásárközpont lesz, annak is a legnagyobb, “A” pavilonja.

A rendezvény a Budapest Motor Fesztivál fő eseményeként méltó megjelenést biztosít a hazai innováció és iparművészet mestereinek, az autó-, és motorépítőknek!



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...