Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A legjobb

- 2017.03.13.

"A Baggerbuilders megint aratott az EMAT-on. Múltba néző cruiserével megnyerte a Harley-Davidson kategóriát, de az igazi trófea a fődíj, a Best of Show serlege volt.

 cikk256.jpg

Ravasz, nagyon ravasz. Ha az utcán látnám, akkor elmennék mellette, mert annyira tökéletes minden alkatrész kidolgozása, megmunkálása, hogy azt hinném, egy steril kit bike. Bár a fényezésére biztosan felfigyelnék, mert ilyet katalógusból rendelni nem lehet. Pedig a leghangsúlyosabb látványelemek kézműves termékek, a Baggerbuilders mesterei kézzel kalapálták ki a tankot, a sárvédőket, no meg ezeken kívül még pár tucat apróbb vasat a gépen. A 80 küllős kerék is kézzel, egyedileg fűzött, szóval tulajdonképpen kézműves termék az egész motor. Talán a blokk, az nem. Mert Harley blokkot még nem gyártanak Hajdúszoboszlón, de Görög Csaba műhelyéről a jövőben mindent el tudok képzelni.

Kicsit maradnék még a keréknél, mert a 26-os felni utoljára a húszas években volt szériatartozék Milwaukee-ban, mikor a Davidson testvérek még biciklit is gyártottak. Lehetne készen is venni, de Szabó Józsi inkább küllőnként összerakta hozott cuccokból. A nagy kerék miatt megdöntötték a villaszöget, és rövidebb teleszkópokat kellett belerakni az eredeti utánfutás megtartására. A rövidebb első futómű azért kellett, mert különben úgy hátradőlt volna a Harley, mint a hatvanas évek klasszik chopperei."

A teljes cikkért keresd a Wild magazin márciusi számát az újságosoknál!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...