Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


FESZES BOBBER

- 2017.03.17.

"Utcai közlekedésre tökéletesen alkalmas bobbert mutatott be a svájci Harley-Heaven.

img_0988.jpg

Jó, a sárvédők nem nevezhetők esőbarátnak (sőt, igazából csak egyes számról beszélhetünk, mivel elöl egyáltalán nincs), ám ha ezt az apróságot félretesszük, egész kellemes, szinte supermotós közlekedésre alkalmas, robbanékony kétkerekűvel van dolgunk.

A blokk ugyan gyári, de a közel 1600 köbcenti demonstratív erőkifejtésre képes, leginkább az előredőlő üléspozíció és az azzal járó súlypont miatt. Így akár gázból pöröghet túl a hátsó kerék, kellemes, szabályozható csúszást, keresztbeállást eredményezve.

A svájci bobber elsősorban old school jelleggel készült. A műhely még azt a luxust is megengedhette magának, hogy szándékosan kissé hanyatt döntötte a motort. Az egész kétkerekű hangulatán érződik ez a részlet, amit leginkább a blokk alatti vázrész talajhoz mérésével vehetünk észre. A hetvenes évek choppereinek bevált vonala manapság az elfúrt lyukú vagy gömbcsuklós kidöntésű kormánykiflik, esetleg a rövidített első teleszkópok beépítésével már könnyen elkerülhető, itt viszont direkt ezt a megoldást választották!

– Utast nem kell vinni – szólt a döntés a dietikoni műhelyben, így kevesebb korlát állt az átalakítás előtt. (Amúgy csomagot sem kell cipelni, csak egy bankkártyát… ha épp túrára indulsz.)"

A teljes cikkért keresd márciusi számunkat az újságosoknál!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...