Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Egy vásár teljes gázzal!

- 2017.03.21.

Oberwart. A Motomotion idén is emeli a kínálatot és gázt ad: március 31. – április 2. az autószalon 27 márkával a legnagyobb autó bemutató dél – kelet Ausztriában. Ezzel egy időben beindul a Custom bemutató, és nem csak szenzációs Custom motorokat, hanem idén az 1. nemzetközi osztrák Custom motorépítő versenyt is láthatjuk. Azoknak, akik nem csak nézelődni szeretnek, ismét lesz elég akció, például az új próbavezetési területen.

_mik25962.jpg

 

„Pannonia Custom Show” Ausztria legnagyobb Custom vására.

Az osztrák customosok körében Oberwart a tavaszi találkozóhely lett. A Pannonia Custom bemutatón új, eddig még nem látott különlegesen kialakított Custom motorok láthatók. Az egyedi dolgok rajongóinak és azoknak, akik a saját járgányukon a személyes külsőt kedvelik. „Elmondhatjuk, hogy Oberwart a Customosok körében egy találkozó hely lett, ahol a motorépítők nagy számban részt vesznek és egyedi építésüket prezentálják, mondja Markus Tuider.” Neves Customosok Ausztriából, Németországból, Szlovéniából és Magyarországról bemutatják, hogy mi minden lehetséges, és felcserélhetetlen darabokat mutatnak be, amik egy része meg is vásárolható.

Akik szívesen csavaroznak azok, alkatrészekre és szerszámokra találnak. Divat, divatékszer, Tattoo stúdiók és Lifestyle termékek kerekítik a kiállítás programját. A motorok közül a Harley Davidson, az Indian Motorcycle, a Victory Motorcycle, a Honda, a Ducati teljes palettával, a Vespa, a Moto Guzzi és a BMW prezentálja a vásárstandokon a modelljeiket. Kérdéseiket a lopáselleni védelemmel kapcsolatban, legyen az autó vagy motor, a SOKO gépjármű és a Szövetségi Bűnügyi Hivatal standján teheti fel. Megfelelő technikák járműlopás ellen szintén megtalálhatók lesznek.

 dscf4175.jpg

dscf4481.jpg

 

A vezetés egy dinamikus vonzerő.

Sehol sem látható ennyi autómárka, mint dél – kelet Ausztriában az oberwarti Motomotion bemutatón. Nem csak a legújabb modelleket és a technikai innovációkat lehet összehasonlítani, hanem itt helyben beleülhetünk az összes kiállítót autóba.

27 Autó márka között, az összes német prémium márka is részt vesz az idei kiállításon. A kiállítás csúcsa a BMW 5-ös széria. „Valóban örülünk, hogy milyen széles körű az autószalon kínálata, minden neves autómárka része a Motomotionnak, mondja Markus Tuider a Burgenland Messe cégtől.”

 dscf4762.jpg

dscf4167.jpg

 

Faktum:

Nyitva tartás: 2017.03.31. – 04.02. Naponta 09.00 – 18.00 óráig.

Felnőttjegy: Euró 6.-

Kedvezményes jegy: Euró 4,50 (diákoknak és nyugdíjasoknak)

Szervező: Burgenland Messe, Markus Tuider

2016_05_01_1.jpg

dscf4625.jpg

office@burgenland-messe.at

www.motomtion.at/magyar

www.facebook.com/customshow.at


dscf4198.jpg

dscf4717.jpg

dscf4679.jpg

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...