Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Fehér mágia

- 2017.05.08.

"Ákos cseppet sem megszokott színvilágú VT600-asát mutatjuk be most Nektek. Alkotója Szabolcs Attila, akit az előző számunkban a különleges Gilera robogó építésével ismerhettetek meg.

wild2482.jpg

A vas formája és vonalvezetése előtt indításképpen vizsgáljuk meg a színvilágot! Az egész motor tömege sötét, szinte fekete, és ebből a fehér elemek emelkednek ki. Ilyen az ülés és a markolat, valamint a bandázsolt kipufogó. Utóbbi esetében persze kérdéses, hogy a használat során mennyi ideig lesz ilyen ragyogó tisztaságú ez az elem, de az EMAT-on történő megmutatkozáskor még teljesen rendben volt.

Talán egy white party-ra készülnek vele? :)

A bal oldalt vizsgálva ugyanis észrevehetjük, hogy a kézi (!) váltó markolata mellett a lánc is fehér szint kapott, ami pedig már egyenesen az önsanyargatás kategóriájába tartozik, ha a koszolódó alkatrész állandó pucolgatását vesszük figyelembe. És akkor mit szóljunk a fehér légszűrőhöz?

A felnik pirosak, és a kétkerekűnek ez egy erős old school hangulatot ad. A színek összhatása mindenesetre a tank mágikus airbrush-ával együtt is impozáns."

A teljes cikkért keresd a Wild magazin 258., májusi számát az újságosoknál!

cimlap258.jpg

 



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...