Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


11. Motoros Búcsú

- 2017.05.10.

A 11. Motoros Búcsú, kerékpáros és motoros zarándoklat kiemelt eseményünk idén 2017. május 19-20-án kerül megrendezésre, az Ecséd település szélében található Szentkút-völgye Boldogasszony kápolnánál.

11motorosbucsu_plakat_2017_copy.jpg

Több mint tíz éve - a hagyományoknak megfelelően minden év májusában - nagy számban érkeznek eme kicsi kápolnához a motoros zarándokok, tiszteletüket téve a Szűzanya előtt, s lelkileg feltöltődve. Az ország számos pontjáról, valamint a határon túlról érkeznek a szenthelyre, ahol kulturális, lelkiségi és balesetmentes közlekedést segítő programok mellett előadások, bemutatók, tanúságtételek, valamint ünnepi szentmise teszi kiemelkedő eseménnyé. Idén a főcelebráns, aki a motorosokat megáldja, Balla Barnabás pálos rendi szerzetes lesz, aki maga is motoros.

Továbbá a rendezvény meghívott előadói, Kiss Gergely olimpikon vízilabdázó, Bán Mór és Benkő László írók, akik pódiumbeszélgetés keretében mutatják be a történelmi regények világát, mindamellett lesz solymász bemutató, felvonulás a településen, valamint véradásra is sor kerül május 20-án 11°°-16°° óráig a véradó kamionban a kápolnánál, a Magyar Vöröskereszt Hatvani Területi szervezetének segítségével.

11motorosbucsu_plakat_2017_veradas_copy.jpg

Társszervezőink a MOTaMOT, az Ecsédi Motoros Egyesület, Felvidéki Motorosok, Hunyadi Rend, Szkíta Motorosok, és a MotorkerékPálosok közössége.

Mindenkit Szeretettel Várunk!

'Jó példával élni két keréken!'


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...