Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Wilbers progresszív villarugók

- 2017.05.31.

A Wilbers progresszív villarugói megszüntetik a teleszkópok felütését, és a felépítésüknek köszönhetően mind a kis útegyenlőtlenségeknél, mind pedig nagy ütéseknél vagy erős fékezéseknél, ugyanolyan jól rugóznak.

rugoszett.jpg

Ez többéves tervezői munkának és egy intenzív tesztprogramnak köszönhető, amelynek során a villarugókat a Nürnburgring Nordschliefe tesztpályájától kezdve, a különböző autópályákon át tesztelték. A villarugók széria gyártására csak azután kerül sor, ha a több éves tapasztalattal rendelkező tesztpilóták és a TÜV tesztelő szakemberei is egyaránt meg vannak elégedve az eredményekkel. A progresszív villarugókhoz a 29 éves garancia és az ABE (általános működési engedély) minősítés mellett a beépítéshez tartozó részletes leírás is tartozik. A Wilbers villaolaj és a megfelelően beállított olajszint - kiegészítve a villarugókkal - tökéletes menetstabilitást eredményez.

wilbers_floating_bearing.jpg

2016 októberétől a Wilbers teleszkóprugók egy vibrációs kerámia felületkezelést (polírozást) kapnak, melynek során a felületük durvasága nagyságrendekkel csökken, akárcsak a működésük során fellépő súrlódás = Zero Friction. Ennek köszönhetően a precízebb működés mellet nő az olaj, a szimeringek és a csapágyak élettartalma.
Igény szerint sokféle méretben rendelhetőek új teflon csúszó csapágyak is.

További információkért és árakért kérjük lépj kapcsolatba a Wilbers termékek hazai forgalmazójával és szerviz partnerével, az X-Bike motoros bolttal!

www.x-bike.hu
1161 Budapest, Csömöri u. 157.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...