Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Beröffent a 18. Open Road Fest

- 2017.06.09.

Motorok, trike-ok, quadok, négy és kétkerekűek – a tegnapi napon hivatalosan is megnyílt Alsóörsön a motoros Kánaán!

 01.jpg

Immáron 18. alkalommal startolt el nemcsak hazánk, de egyben a régió legnagyobb zenei és motoros fesztiválja, a Harley-Davidson Open Road Fest. Már az első nap rocktól és természetesen motor dübörgéstől volt hangos a Balaton északi partja, de a buli még csak most kezdődik igazán, hiszen ma este életre kel Woodstock szelleme, érkezik a Ten Years After, és nemsokára az is kiderül, hogy ki fogja megnyerni a Harley-Davidson Street Rodot. 

07.jpg

Színes, hangos és nem kevésbé látványos motoros csapat indult el szerda reggel Budapestről, de Európa számos országából is érkeztek a fesztiválozók Alsóörsre. A 0. nap úgymond „csak” félgőzzel dübörgött, de már csak a képeket is elnézve látható, hogy idén is sikerülni fog a ’Feel the Freedom’ életérzést kimaxolni. A tegnapi teltházas Deák Bill Gyula koncert csak az előőrs volt, a következő 3 napban az adrenalin-szintet látványos kaszkadőr showk, cirkuszi produkciók, vezetett túrák és persze zúzós rock koncertek fogják emelni.

05.jpg

Idén mindegy mivel érkezel, mert lehet egy Harley-val távozol, de a szerencsés nyertesen kívül bárki kipróbálhatja, hogy milyen is egy Harley-Davidson nyergében a Balaton parton motorozni. A Harley-Davidson tesztkamion idén is elhozta a fesztiválra a legújabb 2017-es modelleket, amiknek még a sztárok sem tudtak ellen állni, nyeregbe pattant a Tankcsapdából Sidi és Fejes Tomi, Kokó és Kis Viki is, egy laza fél Balaton kört teljesítve tesztelték a vasakat.

02.jpg

Az erős kezdés után a buli ma folytatódik, irány az Open Road Fes! Ha érzed a rock zene dübörgését a mellkasodban, ha hallod a motorok zúgását és látod az önfeledten mosolygó arcokat, akkor biztos lehetsz benne, hogy megérkeztél!

04.jpg

18. Harley-Davidson Open Road Fest - Június 7-11, Alsóörs, ’Feel the Freedom’!

11.jpg

03.jpg

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...