Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Megjelent a Wild magazin legújabb, 260. száma!

- 2017.06.30.

Dübörög a nyár, dübörög a Wild. Júliusi számunk remek olvasnivaló strandra, motorostalálkozóra, fesztiválra, sütögetéshez.

cimlap260.jpg

Ízelítő a tartalomból:

Gézengúz

Gé eddig még egyáltalán nem épített motort, de ne gondold, hogy a szűzkéz szerencséjének tudható be az átfaragott XV 920 EMAT-on bezsebelt bronzérme.

  cikk260.jpg

A győzelem 72 órája

Matthias és Andreas megbarátkoztak már azzal, hogy ügyfeleik őrült ötletekkel bombázzák őket, de ezúttal még ők is meghökkentek kissé: három nap alatt motort építeni? Nanemá!

 _dsc0463.jpg

Szélcsatornára teremtve

Az EMAT racing kategóriájának győztese egy 500 köbcentis Silver Wing-ből készült, amit sok szemszögből meg lehet közelíteni, de durva sportmotorként semmiképp.

  wild2515.jpg

BMW, határok nélkül

Mármint országhatárok nélkül. Az Olaszországban élő megrendelő egy Hollandiából behozott német Bömöst Magyarországon építtetett át. És nemzetközivé lesz holnapra a világ…

  wild3757.jpg

H-D Super Rally

 

Open Road Fest

Az alsóörsi Harley találkozó évről-évre fejlődik, szépül. Mondjuk idén a bikerek Kis Grófo miatt végre összezártak, és kimutatták, hogy mindent azért az ő gyomruk sem képes elviselni. 

  img_3142.jpg                                         

Csizmaszár fesztivál

Kicsit betépett beszámoló a floridai Daytona Bike Week babérjaira törő olaszországi Biker Fest-ről. Napfény, homok és tengerpart – reggae, dub és dancehall nélkül.

 faces.jpg

 

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...