Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7754 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Amerikai extázis egy hosszú hétvégére

- 2017.07.31.

Létezik egy hely, ahol a csajoknál csak az amcsi verdák dögösebbek, ahol a levegőben vibrál az adrenalin és a rock and roll… Egy hely, ahol mások a játékszabályok, és amikor átléped kapuit, egy varázslatos amerikai kisvárosban találod magadat, ahol a teljes szabadság uralkodik. Hogy mindez hol található? A Duna mentén haladj északnak és meg ne állj, amíg el nem érsz egy 19. századi erődhöz. Ott lépj be és hagyd, hogy érzékeid vezessenek, éld át az amerikai életérzést! Ráérsz egy hosszú hétvégére?

naaf01.jpg

Dátum: 2017. augusztus 10-13.

Helyszín: Komárom, Monostori erőd

Jelszó: Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál

naaf02.jpg

Igen válasz esetén olvass tovább és mondjuk a részleteket. Bikaerős programokkal és több mint 1500 csodaszép amerikai autóval vár az immáron 16. alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál. A látványorgiáról és izgalmakról a Low Rider Show, a Big Foot autótaposás és nem utolsó sorban az élő bika rodeó Közép-Európa Bajnokság gondoskodik.

naaf03.jpg

Testközelből nézheted a forró aszfalton csikorgó, füstöt okádó gumik táncát, és ott lehetsz, amikor a tengerentúli nagyvasak színe-java felvonul előtted. V8-as izomautók, sportos fenevadak és veterán ritkaságok szemet gyönyörködtető látványában lesz részed. Ne lepődj meg, ha egy elsuhanó régi New Yorki taxi, vagy egy korabeli Lincoln limuzin kavar porfelleget körülötted, az időutazás benne van az árban. A benzingőz és adrenalin terén pedig az ellátás all inclusive.

naaf05.jpg

A vad bikák és a lóerők adta élményeken túl az extázishoz a fesztivál zenei programkínálata is hozzátesz. Add át magad te is a blues vonzalmának Deák Bill Gyulával és érezd a rock lüktetését a Tribute Night esten.

naaf06.jpg

Készülj, mert idén rekordszámú látogató várható, kedvezményes jegyek elővételben még augusztus 6. éjfélig kaphatóak.

Jegyvásárlás: https://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46344

naaf07.jpg

 

16. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál – 2017. 08.10-13. Komárom, Monostori erőd

http://usacar.hu/

https://www.facebook.com/naafkomarom/?fref=ts

naaf08.jpg

 

naaf10.jpg

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...