Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Stock sucks - Wild 261

- 2017.08.25.

"Roland automatizálási mérnökként dolgozik, és egy motorját már megismerhettétek az újságunk hasábjairól. Kikapcsolódás neki a garázs, ahol kétkezi munkát végezhet, így szinte kereste az alkalmat az újabb építésre.

 img_6034.jpg

Az első Sportster gyártásának hatvanadik évfordulóját tekintve úgy gondolta, hogy végre eljött a jó alkalom. Első lépésként tehát osztrák barátunk jó áron vett a használtcikk piacon egy XL1200N Nightster-t. És nem is húzta sokáig az időt, azonnal nekilátott az átfaragásnak.

Először a blokk módosítására szánt kiegészítőket szerezte be – pl. az extrás szelepfedelet meg az oldaldekliket –, hogy legalább a szív kinézete minél hamarabb rendben legyen. Aztán rögtön egy kis megnyugvás következett az életében, mert az USA-ból rendelt PM cuccok útközben elakadtak valahol, és ez a tény rendesen megvárakoztatta hősünket.

Mindegy, legalább kihasználta az időt, és számos karikát ment vele, az akkori állapotában. És mintha csak tudták volna a link amerikaiak, hogy mikor köszönt be az ősz Európában, pont akkor érkeztek meg a kerekek, a tárcsák és az egyéb csodák, amikor a sógoroknál hűvösebbek lettek a nappalok. Hozzá kell tennünk, hogy megérték a várakozást, mert igen mutatós darabok, és még a TÜV-re is alkalmasak."

A teljes cikkért keresd a Wild magazin augusztusi számát az újságosoknál!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...