Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Szerelmem, Yokohama - Wild 266

- 2018.01.31.

"Túlzás nélkül állítható, hogy a Mooneyes yokohamai hot rod show-ja az egyik legnagyobb épített motoros, autós kiállítás az egész világon.

 m046_m048_m076_img_3613.jpg


A japán rendezvény csak egy napig tart nyitva, a látogatói létszám pedig nem éri el a tizenötezret sem, viszont a gigantikus alapterület, valamint az ott kiállított 700 custom motor és a 200 épített autó igencsak megdöbbentő adatokat mutat. A Pacifico kiállítási csarnok előtt pedig 4-5 komolyabb versenyt lehetne megrendezni – a látogatók parkolóban várakozó motorjaiból, autóiból.

Az utolsó években mindig egy tematikus szlogen ad plusz tartalmat az eseményhez. Volt már a környezetvédelemmel kapcsolatos akció, és volt a környéket sújtó zajártalommal kapcsolatos kampány is. Az utóbbi a 2016-os koncepció volt: valljuk be, azzal az önző hozzáállással, hogy ha nem akarják az összes yokohamai lakost felbosszantani, akkor nem biztos, hogy kipufogó nélküli custom-okkal kellene Max-köröket nyomni a Yokohama baseball stadion előtt.

Ez a fura gondolat igenis létező jelenség, mivel Japánban a motorok vizsgáztatása nem gond még építve sem – mint láthatjuk jó néhány döbbenetes példányon."

A teljes cikkért még keresheted a januári számunkat az újságosoknál!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...