Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


EMAT 2018

- 2018.02.12.

A Magyar Motorépítő Bajnokság és a Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság nevezési időszaka lezárult.

2018_emat.jpg

A versenyen nagy dolgokra számíthatunk. Közel 80 épített motor és 25 épített autó versenyét nézhetjük végig. Az EMAT, szokásához híven nemzetközi, mivel a járművek érkeznek Lengyelországból, Szlovákiából, Csehországból, Ausztriából, Horvátországból, és Romániából. A legjobbak, és a legérdekesebbek kerülnek kiállításra.

Az innováció benzingőzzel fertőzött mesterei Budapesten töltik ezt a négy napot, és tapasztalatcseréjük mellett szívesen adnak információt a látogatóknak is. 

Új kategória indult. Az igényeknek megfelelően a szervezők bevezették az E-custom kategóriát is, a jelentkező öt épített, egyedi elektromos motor részére. Ezzel a lépéssel más nemzetközi bajnokságokat megelőzve tett az EMAT a környezetvédelem, és a jövő érdekében is egy nagy lépést.

A nemzetközi figyelem felénk fordul ebben a hónapban. A Motorépítő Világbajnokság szervezőivel pedig a nevezési időszak lezárultára időzítve megszületett a megállapodás: a VB az EMAT 3 győztes motorját várja ún. VIP nevezési lehetőséggel az őszi, köln-i versenyre.

Gyere, és szavazz Te is. A Best of Show sorsát a nézők döntik el, akik között értékes nyereményeket sorsolunk ki a szombati díjátadás előtt közvetlenül! (Díjátadás: szombat, 15 óra)

EMAT: Hungexpo, Budapest Motor Fesztivál, Budapest, 2018. február 23-25.

 

www.hungexpo.hu www.emat.hu


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...