Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A szerencsés tizenhármas - Wild 267

- 2018.02.19.

"A hot rodozás gyökerei messzire nyúlnak vissza mind években, mind földrajzilag. A második világháború volt katonái kis pénzből félelmet nem ismerve adrenalintól fűtötten kezdték el az akkoriban rendkívül olcsó használt Ford modelleket tuningolni.

 cikk267.jpg

Lángolhatott az aszfalt, porolhatott a kiszáradt tómeder, csak egy számított: legyen kevesebb súly és több lóerő. Nem történt ez másképp a cikkünkben szereplő Roadsterrel sem, ami nem véletlenül kapta a hűtőjére a lóherét és a 13-as számot.

Mert bár többször megérintette a kocsik végzete, valahogy mindig megúszta... Előéletéről nem sokat tudni, bizonyára egy jobbmódú, de Packard vásárlásához nem megfelelő beosztású tulaj birtokolta a kis kétüléses Roadstert és használta hétköznapokban míg egy baleset véget nem vetett - átmenetileg - a pályafutásának.

Ezután egy hosszabb, igen rizikós bontóban parkolás következett - sok volt ezekből a Fordokból, akkoriban tehát hamar bezúzták -, melynek a végén két fiatal srác vetett véget a kétes kimenetelű várakozásnak."

A teljes cikkért keresd a Wild magazin februári számát az újságosoknál!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...